Flätor och guld.

guldtröja_flätkrans_3194 guldtröja_flätkrans_3215 guldtröja_flätkrans_3149 guldtröja_flätkrans_3204

Nu har jag sminkat mig omsorgsfullt, tagit på min nya vintageblus från By Mr E och satt upp håret i en flätkrans. Snart kommer min kille och hämtar mig, och så ska vi åka iväg på en miniweekend. Ibland när man varken har tid eller råd att vara borta en hel helg, men ändå vill få miljöombyte, kan det vara en idé att leta efter erbjudanden till billiga priser som finns i närheten. Vi ska ta bilden ut till Värmdö. Där ska vi äta middag och sova över på ett mysigt hotell, och i morgon ska vi bada och bara göra små utflykter där runtomkring. Ska bli så himla mysigt! Hoppas ni alla får en fin helg!

Translation: Braided my hair and put on my new vintage blouse from Mr E. Soon my boyfriend is gonna pic me up for a miniweekend on Värmdö. Sometimes when you don’t have enough time or money, it’s a good idea just to find a nice hotel on a cosy place outside the city. So that’s what we’ve done, and we’re spending the night there tonight. Wish you all a great November weekend!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Låter hur mysigt som helst!

  2. Tyckte jag kände igen blusen, var inne på by mr Em härom dagen och såg den nog där då 🙂 Ha en fin helg!

  3. I’d need to check with you here. Which is not something I often do! I get pleasure from studying a put up that will make people think. Also, thanks for permitting me to remark!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny