Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Kära mor.

 

mor_skepparkeps_3639_1 mor_skepparkeps_3641_1

Min mamma är här. I min skepparkeps är hon extra lik mig. Folk säger alltid att vi är så lika, både till sätt och utseende, och även om jag inte riktigt håller med så blir jag så glad när folk säger det. För min mamma är den vackraste, bästa jag vet.

Translation: My mother is here. When she has my cap she looks more like me. People alway say I look so much like my mother. I’m not sure if I agree, but it always make me happy cause my mom is the most beautiful person I know. 

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. herregud vad lika ni är. du är också vacker, så himla vacker, isabelle.

  2. jag tänkte nästan att det var du först. precis lika fina!

  3. Precis vad jag tänkte – vad lika ni är! Så vackra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny