Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Christians födelsedag.

Twang café Twang café Twang café Twang Twang Twang Element SPA Element spa kladdkaka

För exakt precis en vecka sedan fyllde Christian 29 år. Sötaste födelsedagsbarnet!  Vi började dagen på Twang på Katarina bangata, himla mysigt café med goda mackor, trevlig personal och instrument lite överallt. Sen tillbringade vi 6 timmar på Element Spa på Clarion hotell Skanstull. Massage, yoga, meditation, utomhusbad, bastu, frukt och champagne. Alltså, dör vad skönt det var. Kvällen avslutades med middag, vin och kladdkakemarrängtårta hemma hos Paulina. Bra pojkväns-födelsedag.

Translation: Christian turned 29 one week ago. We celebrated at Twang café, Element SPA and dinner with friends. Good boyfriend-birthday. 🙂

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny