Lucka 8 i Emilys kalender; Berätta om ett klädesplagg som du minns från din barndom.

När jag var liten bodde jag själv i många år med min mamma. Vi var som ler och långhalm, och gjorde det mesta tillsammans. Men sommaren innan jag skulle börja första klass var hon i New York med några vänner, och jag fick bo hos mormor och morfar. Och jag minns så väl när hon kom hem. Det var så spännande. Hon hade med sig de finaste presenterna. En liten tekanna i kattform, världens finaste bok om rödluvan, och så den gröna klänningen. Jag tyckte den var så fin.  Och tänk att den hade kommit till mig ända från New York! Den första skoldagen cyklade jag iväg på min röda cykel. Med min blå hjälm och den långa vita flätan som stack fram, min lila ryggsäck, och så klänningen. Den gröna klänningen. Och jag kände mig så stolt.

Har tyvärr inget kort på den klänningen, inte här i alla fall, så jag bjuder på några andra godingar:

liten Isabelle

Detta är en del av Emily Dahls eminenta julkalender.

Translation: Number 8 in Emilys calender; Tell me about a clothing item you remember from your childhood. I remember my green dress. My mother bought it to me in New York and I wore it proudly the first day of school. Don’t have any picture of it, so I give you a few others. 

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny