Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

En snällare julmarknad.

julmarknad-liten2

I morgon tycker jag att man ska bege sig till Midsommarkransen om man har tid och befinner sig i Stockholmsområdet. Vintagefabriken ordnar julmarknad i samarbete med stadsmissionen till förmån för hemlösa. Själv kommer jag vara med på ett hörn och bjuda på lite julmusik tillsammans med Agnes. Vi kommer stå utanför vintagebutiken  Lyckliga gatan och spela första gången vid 12-tiden. Sen kommer vi förmodligen spela någon mer gång, men vi har inte satt ut någon tid, utan ser lite hur det känns på plats beroende på folk och väder och så. 🙂 Hoppas vi ses!

Translation: I’m going to sing at Vintagefabrikens christmas market tomorrow. If you are in Stockholm you should stop by Midsommarkransen! 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Önskar jag kunde gå! Bor en bit bort 🙁
    Tusan att aldrig sånt kan arrangeras i gbg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny