En snällare julmarknad.

julmarknad-liten2

I morgon tycker jag att man ska bege sig till Midsommarkransen om man har tid och befinner sig i Stockholmsområdet. Vintagefabriken ordnar julmarknad i samarbete med stadsmissionen till förmån för hemlösa. Själv kommer jag vara med på ett hörn och bjuda på lite julmusik tillsammans med Agnes. Vi kommer stå utanför vintagebutiken  Lyckliga gatan och spela första gången vid 12-tiden. Sen kommer vi förmodligen spela någon mer gång, men vi har inte satt ut någon tid, utan ser lite hur det känns på plats beroende på folk och väder och så. 🙂 Hoppas vi ses!

Translation: I’m going to sing at Vintagefabrikens christmas market tomorrow. If you are in Stockholm you should stop by Midsommarkransen! 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Önskar jag kunde gå! Bor en bit bort 🙁
    Tusan att aldrig sånt kan arrangeras i gbg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny