Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Blue is the warmest colour.

blue-warmest-color BlueIs

blue-is-the-warmest-color-lea-seydoux 187d604db7709eef919526c77cd0d6db Blue Is the Warmest Colour 01 LVA_35 lva_37 Adele Exarchopoulos Lea Seydoux

Alltså, missa inte den här filmen. Fransk film när den är som bäst. Så. jäkla. bra. Och det bästa skådespeleri jag sett i hela mitt liv. På riktigt.

Translation: Don’t miss this film. Blue is the warmest colour. 

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh jag vet, jag tittar också på den nu! Så himla bra!

  2. A neighbour of mine advised me to check out this website few weeks ago, given that both of us love the same things and I have got to tell you that I am certainly stunned.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny