Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

En liten intervju

Idag kan man läsa en liten intervju med mig på Vintagefabriken.se. Om mig, planerna på fabriken, vad som pågår bakom kulisserna och vad jag tycker är det bästa med Vintagefabriken. Här hittar ni den!

Isabelle i basker på Vintagefabriken
Foto: Emma Sundh

vintagefabriken_öppning_1498

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny