Frågor och svar; Min blogghistoria (del 2)

Här fortsätter min lilla nostalgitripp bakåt i bloggarkivet. Här hittar du första delen.

2011blogghistoria 2011
2011 var ungefär mitt bästa år någonsin. Jobbade som artist på en båt mellan Oslo och Kiel, var singel och mådde så himla bra. Reste till Malaga, Barcelona, Paris och New York. Satt ihop med min båtkollega Emmie (spana förresten in bilderna som jag tog i somras på Emmie och hennes tjej Louise, hur snyggt par?)

2012
Strindberg_0894 copyblogghistoria 2012
Under 2012 blev min blogg ganska mycket större genom att jag länkades en hel del. Förmodligen för att jag började lägga ner ännu mer tid på den samt att Christian hjälpte mig att ta mycket fina bilder och att mitt eget fotointresse växte enormt när jag plötsligt hade ett proffs i min närhet. Det här var året då Esther kom till världen,  året då reste jag till Italien, jobbade på Nordiska museet, gjorde en del stylistjobb, läste modevetenskap, var konferencier på ett nationaldagsfirande. Det var året då jag var med i en bok, min blogg blev uppmärksammad i Italien, och jag var i Köpenhamn med Emmie. På det stora hela låter det som ett bra år, men i själva verket var jag inte så lycklig det här året. Tror det kallas 30-årskris. Kände mig enormt vilsen och ledsen faktiskt.

2013
blogghistoria 2013
2013 började väldigt jobbigt, men tog sig, och från sommaren och framåt var det alldeles fantastiskt. Det här året började jag blogga här på Radar. Sen reste jag till Malaysia, Nice och så började jag plugga till webbkommunikatör.

Nu är det plötsligt 2014 och spännande saker väntar när det kommer till bloggen, och till livet också såklart. Den som hänger med får se, och det hoppas jag alldeles innerligt att ni gör. <3

Translation: My blog history, 2011, 2013 and 2013. 

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny