Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

En asgrym konstnär och en wordpressninja

Jag skulle vilja säga så himla mycket supertack till Marcus Englesson som har ritat de fina illustrationerna till min header! Han är ungefär världens grymmaste, och jag blir lika imponerad varje gång jag ser något han skapat! (spana in hans konstverk)

Marcus Englesson illustrationerSkulle även vilja säga tack till Mikael Forsström som är värsta wordpressninjan och som hjälpt mig med sidan! Utan dessa båda herrar hade min sida tagit sjukt mycket längre tid att få till och fått sjukt mycket fulare illustrationer (alltså, jag är ju verkligen inte så duktig på att rita).

Jag kan varmt rekommendera dessa båda om man behöver konstnärlig hjälp, eller kodhjälp!

Translation: Want to say a big thank you to Marcus Englesson who did the illustrations in my header, and Mikael Forsström who helped me build this site.

 

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny