Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Alla färgglada dörrar i Brighton

Alltså, vem har egentligen bestämt att alla dörrar i Sverige ska vara typ bruna? Tänk om vår värld här också såg ut lite mer såhär…
Brighton_0564 Brighton_0558 Brighton_0573 Brighton_0569 Brighton_0604

Translation: Love all the colourful doors in Brighton, in Sweden we have mostly brown… 🙁

0

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Där vill jag bo någon gång!

  2. Alltså, jag älskar Brighton. Sådant pastell-heaven.

  3. guuud så vackert. älskart. här i sf är husen också så himla olika, vackra och färgglada. älskar det. det är ju verkligen en downside med sverige.

  4. Åh så fint! Svenska dörrar är ju supertråkiga! Jag ska ha en färgglad dörr i mitt hus minsann

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny