Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Käraste lilla skit, du är för evigt min favorit

Esther_2år_2870

Det var längesen ni fick träffa min lilla favoritperson här på bloggen. Men nu är det dags! För i lördags firade vi att Esther hade fyllt hela 2 år!Esther_2år_2872

Vi var i finlägenheten på Kungsholmen, där den här finlampan står.Esther_2år_2865

Jag kom egentligen efter att barnkalaset var slut, men det fanns en massa godsaker kvar ändå, tur för mig! 😉Esther_2år_2867 Esther_2år_2866 Esther_2

Tiden går så fort, kära lilla Esther, tycker det var alldeles nyss jag träffade dig första gången , samtidigt har jag svårt att föreställa mig att det var en tid innan du fanns. <3

Translation: My favourite little person, Esther, turned 2 years the other day.  <3

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny