Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Era bästa knäckepålägg och vinnaren i tävlingen!


favorit_knäcke

Ja, ni ser ju så många goda förslag på knäckepålägg jag fick in! Den här listan åker upp på kylen direkt för att alltid finnas till hands för en knäckelover som jag.

Jag har även utsett en vinnare, som får det fina kittet från Leksand knäckebrödsfabrik, och det är… trumvirvel… Karolina! Karolina bor i Holland tillsammans med sin man och de båda är tokiga i knäckebröd, men det kryllar ju inte av det där nere, men nu äntligen kommer det massa knäckebröd med posten till er! Grattis och tack alla som var med och gav så fin inspiration. Puss och kram!

Translation: Winner of my bread competition.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny