Spegelblank sjö och några grader kallare

värmdö_weekday_5093 värmdö_weekday_5106 värmdö_weekday_5092 värmdö_weekday_5087 värmdö_weekday_5126

 

värmdö_weekday_5100
Foto: Christian Gustavsson

Vi åkte bil några mil utanför stan, förenade nytta med nöje, jobb med utflykt. Solen sken till en början, men snart smattrade regnet mot biltaket. Vi åt mat under tak fast ändå ute och jag frös lite för första gången på flera dagar och var glad att jag hade min nyköpta reakofta från Weekday med mig.

Translation: A few pics from this evening when me and my bf went on a small cruise outside Stockholm.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. grymt! hade extremt liknande skor på mig idag, bilder comin’ up, eleverna bah stirrade och ”hallå vad har du för skor på dig egentligen?” awesome.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny