Lovely Life_Katrin Baath-07433

Det må vara mörkt ute, men det når inte hit in, för jag tänder lampor och ljus och isolerar mina väggar

monki_outfit_8840

monki_outfit_8846 monki_outfit_8850 monki_outfit_8835

monki_outfit_8832
Foto: Sebastian Landström

Skjorta, byxa, kofta – Monki  /  skor – & other stories  /  mössa – Marc Jacobs  /  glasögon – Specsavers

Den här hösten alltså. Det pirrar i mig för jag tycker att allt är så förbaskat fint. Har en superrolig och megainspirerande praktikplats med världens bästa kollegor på AllBright (ni missade väl inte eventet som ni kan gå på om ni är snabba att osa), har världens finaste personer runtomkring mig, och är liksom bara så full av lust och energi! Hoppas att ni har en fin höst också, om inte så vill jag skicka alla världens kramar och styrka till er och ett löfte om att det kommer bli bättre. För hösten kan vara deppig, det vet jag om nån, men jag vet också att livet går upp och ner, och att det faktiskt blir bättre även när allt känns som värst. Och jag tänker att man måste ha riktigt deppiga perioder emellanåt, för det är först när man vet hur det känns, som man verkligen kan uppskatta när livet vänder. Puss och kram till er, så glad att ni tittar in här. Det betyder så mycket!

Translation: I’m feeling so great right now, and I embrace that feeling so so much.

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Flora

  hur fixar du håret sådär isabelle? locktång, värmespolar, foam rollers, plattång? önskeinlägg plz! kram

  1. Isabelle Pedersen

   Jag använder platttång, drar liksom bara utåt så det blir böj i topparna. Kanske kan få till ett inlägg nån dag. 🙂 Kram!

 2. Cat

  Tack, det behövde jag höra idag:)

  1. Isabelle Pedersen

   <3

 3. Vicky

  ja min höst har varit så himla tung tyvärr. väntar på 2015. <3 är glad för att din är fin iallafall. den där blusen är ju för övrigt helt helt strålande.

  1. Isabelle Pedersen

   All pepp till dig, och heja 2015! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.