Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Lucka 6: Bilder från en resa jag gjort under året (aka helgen då något dog inom mig)

Nykärhet, födelsedagsfirande och livet kom emellan, så bloggen tog en paus, men jag vill ändå berätta om gårdagens lucka i Emilys kalender: En resa du gjort under året.

berlin_3013_1 berlin_3080_1 berlin_3215 berlin_3044_4 berlin_3185 berlin_3222 berlin_2991_1 berlin_2984 berlin_3152I början av sommaren var jag i Berlin för första gången. Jag blev förälskad i staden. Alla uteserveringar, människorna, att staden verkligen aldrig sov, ja liksom hela den dekadenta känslan som Berlin omger sig av. Men trots att jag log på alla bilder, att jag drinkar till förbannelse, att jag publicerade bilder av en glädjefylld resa, så pågick ett krig inom mig. Ty det här var helgen då jag förstod att jag och Christian inte var rätt för varandra. Bland tusentals människor på Berghain, på soliga promenader genom Kreuzberg var det som om något sakta dog inom mig, och även om vi försökte, så var det omöjligt att hitta tillbaka. Och även om det är en enorm sorg, att lämna någon som man bryr sig väldigt mycket om, så vet jag att det var bra för oss båda att det blev som det blev…

Detta är en del av Emily Dahls bloggjulkalender.

Translation: I’m a little behind, but this is number 6 in Emilys calendar, and it’s about a trip I did this year, to lovely Berlin.

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny