Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Café Pihls Palats i Stureby

café Pihls palats i Stureby

café Pihls palats

café Pihls palats

café Pihls palats

café i Stureby

café i Stureby

café i SturebyJag bor i Stureby. I Stureby är det väldigt lugnt och mysigt men det finns inte så många ställen att hänga på. Må tro att man då blir lycklig när man hittar ett café runt hörnan! Ett café som dessutom har supertrevlig personal, megagod mat och jättegott kaffe rostat i Stureby! Stället jag pratar om heter café Pihls palats och jag kommer nog hänga där diverse helgförmiddagar och äta långfrukost. Fint som snus!

Translation: Discovered a new café just around the corner from where I live, café Pihls palats in Stureby

 

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. åh, men det ser ju urmysigt ut! bor inte emily dahl också i stureby? känns som ni två skulle kunna sitta och hänga över en kaffe och prata bloggar i en smärre evighet på ett sådant där ställe <2+1

  1. Japp, hon bor också här! Får bjuda dit henne på en kaffe någon dag. 🙂

 2. stopp och belägg! stureby eller? ser ut som nått franskt, chict litet cafe 🙂 MYS!

  1. Japp! Stureby! 🙂

 3. MEN VA?! Jag bor också i Stureby och hade ingen aning! Var ligger detta underverk? Jag har varit mammaledig i ett år och suktat efter mysiga häng. Blev glad men samtidigt lite grämig (eftersom de precis poppat upp och jag har börjat jobba) över att Gamla Enskede Bageri nu öppnat en liten filial i Östberga och att ett annat supermysigt ställe öppnat precis vid Ridskolan vid Enskedefältet. Men detta? Var?
  Kram och tack för en fin peppig blogg

  1. Det ligger ganska nära Sturebyskolan, på Bastuhagsvägen 41. Har tydligen funnits sedan i maj, men jag upptäckte det igår. Men bättre sent än aldrig. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny