Nytillskott i Bonjour blogs – Ennui (bloggtips!)

Som jag tidigare berättat (för ganska längesedan) så är ju jag tillsammans med Emmas vintage och Bonjour Vintage med i bloggnätverket Bonjour blogs. Vi har legat ganska lågt på sistone, men nu börjar det puttra i grytan vill jag lova! Det smids planer till höger och vänster, och snart ska vi ta världen med storm! Idag har jag dessutom äran att presentera vårt nytillskott i gänget –Ennui!

ennui-blogg

Ennui.se drivs av den frilansande journalisten Emmy Lundström och när man går in i hennes värld vill man liksom bara krypa in i bilderna och stanna där.En väldigt  pastellig, charmig  och vacker blogg med fokus på pyssel, inredning och fina bilder. Dessutom har hon världens finaste lilla hus i Hälsingland som får mig att vilja lämna storstan direkt. In och läs!

Translation: Our latest member of Bonjour blogs – Ennui!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny