celine.4

Om en sista praktikdag, ett karriärbyte och känslan av att det aldrig är för sent

instagram_8249_110 veckor på Photowall har bara sprungit iväg. Idag var min sista praktikdag. Som tur är blev det inte så sentimentalt eftersom jag ska tillbaka om bara en vecka och börja jobba på riktigt. Men först ska jag ha en vecka i skolan. Min allra sista. Nästa fredag tar jag examen från Medieinstitutet. Känns som det var precis jag satt i en kompis studentlägenhet i Skrapan och skickade in ansökan. Helt ovetandes om hur bra det faktiskt skulle bli. För jag är så himla glad att jag sökte till den här utbildningen, att jag tog steget och lämnade det osäkra frilansandet som artist.

Även om jag saknar scenen ibland så känner jag mig så trygg nu. Så harmonisk. Så rätt. Dock är jag glad att jag inte lämnade det livet tidigare. Att jag fick mina år med flängande runt om i världen. Jag behövde dem för att kunna vara där jag är idag. Och nu är jag precis där jag vill vara.

Jag vill verkligen slå ett slag för att byta bana ibland i livet. Tror en utvecklas så enormt av att göra det! I alla fall har jag gjort det. Jag trivs extremt bra nu, men vem vet hur det är om 10 år? Då kanske jag vill bli terapeut. Eller öppna ett bed & breakfast på Österlen. Det är så härligt med vetskapen att det aldrig är försent. Att vi ständigt utvecklas. Det är verkligen så väldans fint!

Translation: Today was my last day as an intern at Photowall. I have one week left of my education, then I’ll be back to work there again.

 

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Nilo

  <3 Fina du kommer ihåg när vi satt hos mig i Skrapan och fyllde i ansökan, fastän jag valde att göra annat :)! Du är så otroligt grym som kämpat och är i mål snart med EXAMEN! Måste firas puss<3

  1. Isabelle Pedersen

   Såklart jag kommer ihåg! Två år sedan, känns både som en evighet sen och som alldeles nyss! Japp, måste fira! <3

 2. annasila

  Så himla bra allt kan bli ändå ! Det är så bra att göra nya saker, man växer med det…och bäst av allt du sjunger ju fortfarande ibland
  på olika tillställningar med din vackra stämma:)

  1. Isabelle Pedersen

   Ja, men precis! Bara för att man byter bana behöver ju inte det ena helt utesluta det andra. Kommer ju alltid sjunga lite ändå. <3

 3. Anna

  Hej!
  Tycker också att det är väldans fint med utveckling och folk som vågar byta bana!
  Vill du dela med dig av din historia?
  Maila mig på info@nyvy.se
  MVH/Anna

 4. Linda

  Hejsan!
  Jag tycker att den utbildningen verkar så himla intressant. Behöver man ha några särskilda förkunskaper för att gå den utbildningen, förutom gymnasiebehörighet och arbetsprovet?

  Allt gott! 🙂

  1. Isabelle Pedersen

   Hej!

   Det var en rolig utbildning att gå, och det allra bästa är verkligen att det är så mycket praktik så man kommer ut i yrkeslivet på riktigt ganska fort liksom. För att svara på frågan: Nej, inga andra förkunskaper! Bara att söka! Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.