Inspiration för hemmakontor

homeoffice_inspiration

Just nu drömmer jag så otroligt mycket om att flytta till någonting större. Vi bor ju två på en etta och det går bra, men jäklar vad underbart det hade varit med lite mer space. Tanken är att vi ska flytta ganska snart, och jag kan inte låta bli att titta på Hemnet varje dag och drömma mig bort, fastän min kille ibland tar tag i mig när jag hetsar om att gå på visningar och säger ”Isabelle, vi tar tag i det här efter bröllopet, det är för mycket nu”. Och det är verkligen för mycket, jag har inte alls tid att tänka på flytt just nu, men när hjärnan spinner iväg är den liksom svår att stoppa. Så är det i alla fall för mig.

Jag drömmer så himla mycket om ett sovrum, mer förvaring och ett hemmakontor.Just nu ser det ju ut såhär i mitt kök där jag sitter när jag jobbar hemma. Fast allt som oftast är det ännu mer stökigt och så får en knappt plats att äta middag när det är tid för det. Oh well, får drömma ett tag till, och pinteresta , och en dag inte allt för långt bort blir det nog vår tur att bo lite större.

(Bilder: Pinterest)

1

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Vi hade tänkt köpa en 3a men så blev det av en slump en 4a (ingen la något bud!) så nu delar jag o Johan på ett stort arbetsrum där alla sygrejer o sånt alltid kan vara framme. PLUS att vi fick en varsin typ walk-in-closet. Fatta skillnaden mot vår lilla etta på tjurbergsgatan (38 kvm -> 95 kvm) 🙂

  2. Åh, dessa bilder är så bra! Fenomenal inspiration! Tack!

  3. men nu rycker det i flytta-till-eget-större nerven 😉 haha. Bor i andra hand på 17kvm men vill såå gärna kunna skapa något eget och inreda osv <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny