Alice i Underlandet, den första snön och tid som flyr

Blev en liten bloggpaus här. Egentligen inte meningen, men tiden och orken har inte riktigt räckt till. Ska försöka hitta en bra balans på det här, vill liksom inte tappa greppet om den här platsen. Tycker ju om den väldigt mycket. Men när jag jobbar 100 % kreativt om dagarna är det inte så mycket kreativitet kvar när kommer hem. Men kanske är det årstiden, kanske är det mörkret, kanske är det allt hemskt som hänt på sistone. Jag vet inte, det visar sig vad som sker framöver… Hur som, tänkte jag ta en mini-catchup på vad jag haft för mig. Häng med! 🙂

november_östersund_2369

Har besökt första snön uppe i Jämtland. Hängt i en fjällstuga framför en brasa och drömt om julen. Helt galet att den är här snart igen ju! Men väldigt härligt. Mvh/ Sucker for christmasnovember_östersund_2366

Vackra, vackra Jämtland. Min kärlek till dig blir bara starkare och starkare.

emilie_30_2412

Har även varit på maskerad och firat en 30-åring. Vi fick instruktioner om vem vi skulle va utklädd till. Jag fick Alice i Underlandet och gjorde någon slags version av henne. Basse fick tema hiphop. Det var en hemskt bra fest för övrigt! Kanske att det kommer lite fler bilder framöver!

halloween_2042

Väl hemma i Stockholm har jag pysslat och fotat inför julen, för jobbets räkning. Privat är jag ju inte en sån som börjar särskilt tidigt med sånt. Men det är väldigt mysigt så kanske att jag har skaffat mig en ny rutin och plötsligt blivit beroende av pysslande och fixande i god tid. Time will tell!

emilie_30_2559

Har fått ett fint bud och därigenom ätit årets första saffransbullar. Bonjour har gått ihop med Min stora dag och skapat Önskebullen där 1 krona från varje köpt bulle går till att uppfylla barns önskningar. Extra bra bulle alltså!

emilie_30_2605
emilie_30_2611

Har även hängt lite på Dieselverkstan i Sickla. Det är hemskt mysigt där och de har sååå god mat!   polhem_interiörmiddag_2304 polhem_interiörmiddag_2317_1 polhem_interiörmiddag_2320

Sist men inte minst var jag med jobbet på Polhem PR:s Interiörmiddag förra veckan. Väldigt bra event med magiskt god mat från Urban Deli, ölprovning och trevliga människor. Dessutom höll jag mitt livs första trendspaning om inredning inför publik!!! 🙂 Var ganska så nervös, men tycker samtidigt att det är väldigt roligt att hålla föredrag, så det gick ganska bra. Tror jag. 🙂

Puss o kram!

 

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Äntligen är du tillbaka! Saknade dina inlägg 🙂

    1. Tack, snälla du! <3

  2. Härligt att du är tillbaka – har saknat dig!
    Kram Inger

    1. Vad gullig du är! Tack! <3

  3. Superfina vinterbilder! Längtar så jag nästan håller på att spricka efter snö och kyla nu ju. Älskar förresten din tolkning av Alice i Underlandet, supersnyggt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny