En ny grön klänning är allt jag har att bjuda på denna iskalla dag

greendress_andotherstories_3203_1

greendress_andotherstories_3221

greendress_andotherstories_3246

greendress_andotherstories_3220

Längesedan jag visade er någon form av outfit. Mest för att att det är 1000 minusgrader och en mest går runt i tjocka koftor, halsdukar, mössor och inte orkar bry sig om att känna sig fin såhär års. Så är det i alla fall för mig. Januari alltså, fy bövelen vilken tradig månad! Igår hade jag i alla fall på mig klänningen ovan när jag gick på kalas. Den kommer från & other stories och har min favoritfärg. Idag har jag inte känt mig lika fin när jag legat bakis i sängen och haft ångest över att vi VERKLIGEN borde börja flyttpacka. Ska börja nu. Kanske. 😉

Puss!

Translation: A new favourite dress from & other stories.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny