En ny grön klänning är allt jag har att bjuda på denna iskalla dag

greendress_andotherstories_3203_1

greendress_andotherstories_3221

greendress_andotherstories_3246

greendress_andotherstories_3220

Längesedan jag visade er någon form av outfit. Mest för att att det är 1000 minusgrader och en mest går runt i tjocka koftor, halsdukar, mössor och inte orkar bry sig om att känna sig fin såhär års. Så är det i alla fall för mig. Januari alltså, fy bövelen vilken tradig månad! Igår hade jag i alla fall på mig klänningen ovan när jag gick på kalas. Den kommer från & other stories och har min favoritfärg. Idag har jag inte känt mig lika fin när jag legat bakis i sängen och haft ångest över att vi VERKLIGEN borde börja flyttpacka. Ska börja nu. Kanske. 😉

Puss!

Translation: A new favourite dress from & other stories.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny