Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

En liten uppdatering från ett renoveringskaos

Tintin_4796

Här är huset som vi snart ska bo i. Mitt i Östersund ligger det! Just nu kan vi inte bo där pga renoveringskaos, men snart så, eller ja, om en månad eller två. 🙂 Det är min bonusfarsa som hjälper oss med det mesta, han är hantverkare. Och så hjälper Basse till en massa. Jag skulle ha varit mer engagerad, men nu fick ju jag ett jobb hux flux, så jag slipper undan det mesta. 😉
Tintin_4810Typ lite såhär ser det ut nu. Just nu är det badrummet som renoveras, det ser ni en skymt av till höger där lampan lyser. Till vänster ser ni hall samt öppning till kök och vardagsrum. Väggen mellan kök och vardagsrum ska dock rivas så det kommer bli sådär öppet och härligt. 😉

Tintin_4806

Till vänster en bit av vårt kök och till höger fönstren som i framtiden kommer ge ljus åt kök och vardagsrum.
Tintin_4804

Och såhär fina är väggarna i vårt badrum,hehe… Så ni ser, det är en hel del kvar. Och så ska golv slipas, väggar målas/tapetseras. Men det blir nog himla fint tillslut. 🙂

PS. En miljard tack för alla fina kommentarer ni skämt bort mig med på sistone. Så himla glad att ni läser och säger så fina ord, det ger en sådan väldans blogglust. <3 Ibland vet en ju inte riktigt vad en håller på med härinne. 😉 Det betyder så mycket ska ni veta. Tack! Puss på er!

 

0

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. färgen på ert hus alltså! och insidan på lägenheten var inte illa den heller.. man kanske ska flytta norrut ändå 😉

  2. åh så ljust och fint! kommer säkert bli magnifikt!

  3. Underbart ljus från fönstren i köket! där skulle en trivad bra tror jag. Kramkram

  4. Fönstrena <3 Jag dör vad fina!

  5. det ser ut som om ni kommer att trivas himla bra! kan du inte berätta lite mer om ditt nya jobb? jobbar själv med PR och tycker det är sa intressant att höra vad andra sysslar med för projekt inom kommunikation osv!

  6. Det kommer att bli superfint, det syns lång väg!
    Kram

  7. Fönsterna!! Kommer bli så sjukt fint!

  8. Har bott i en likadan lägenhet, visst har Storjöhus hyresrätter i samma hus? Den var helt underbar, men kokhet dygnet runt sommartid pga de stora fönstren..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny