Nytt ekologiskt smink

Dr Hauschka

Jag är ju ingen sån där sminkfantast, men då och då uppdaterar jag min sminknecessär. Oftast brukar det bli så att nästan allt tar slut samtidigt, och när det nu var dags så kände jag att det var dags att gå över till att bara ha ekologiskt smink, och då föll valet på Dr Hauschka för att jag hört att det är bra. Från och med nu är det slut på att smeta in massa skit i ansiktet. Tre produkter var slut, så jag började med dem.
Dr HauschkaRouge är kanske det jag tycker är allra viktigast när det kommer till smink, kanske pga att jag är så blek, och jag går från att se död ut till levande = bra grej. 🙂 Det här heter rouge powder 03.

Dr Hauschka

Jag har provat 2 ekologiska foundations tidigare (minns inte vad de hette…) och har liksom inte tyckt någon varit så bra, men den här doftar härligt och sjunker in lätt i huden och ger ett naturligt resultat tycker jag.
Dr HauschkaOch så slog jag till på ett läppstift också pga äter upp åtskilliga läppstift per år. Tyckte det var fint. Lite ljusare i färgen än vad jag trodde, men fint ändå nu på våren. Heter lipstick 13.

Ja, det var nog årets sminkinlägg  på den här bloggen. Hur som tycker jag Dr Hauschkas produkter verkar bra, men kanske är det någon sminkfantast där ute som vet något annat ekologiskt märke som är ännu bättre? Då får ni gärna tipsa! 🙂

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. God afton!
  Det ekologiska märket ”nvey” som säljs på Turkos i Östersund är rena vitaminkuren för hyn.
  Förresten kikar jag in här på bloggen ibland och drömmer mig bort i de vackra bilderna du tar. Inspirerande att följa en som skriver om allt från skrudar till pynt, feminism och fjäll.
  Hälsar Brita

  1. Åh, ska jag spana in! Tack! Vad roligt att du tycker att det är inspirerande att kika in här, blir jätteglad att du säger det! <3

 2. Oh eko smink är fantastiskt! Finns så mycket olika roliga märken, t.ex. nvey är jäkligt bra!
  Men några andra:
  c/o Mineralsmink är jättebra, deras ögonskugga/ögonbrynspulver Kako är en favorit precis som deras puderfoundation.
  Shiro Cosmetics har massa roliga ögonskuggor och sånt med fantastiska namn.
  Silk naturals säljer på nätet och har jättebra produkter även om förpackningarna och hemsidan är lite tråkig.
  Softskin.se säljer massor av olika eko-märken

  1. Underbart! Tack för alla tips! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny