Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Min sommar – roadtrip genom Europa, skådisjobb och picknickar med fjällutsikt

Min sommar – roadtrip genom Europa, skådisjobb och picknickar med fjällutsikt

ladyL_8472_1 ladyL_8576 honeymoon_8225 honeymoon_8180

ladyL_8619 brignoles_8648_1 midsommar_skellefte_4507_1 midsommar_skellefte_4491 midsommar_skellefte_4687_1fredhäll_trädgården_3350_1

långholmen_3507 nacka_debaser_5815_2

trädgården_premiär2014_2481 Fårö2013_5599_41-865x576 honeymoon_7969 honeymoon_8025_1

Juni… det är ju inte klokt egentligen? Hur fort har den här våren gått? Fort eller ej så är det ju alldeles ljuvligt att det är sommar. På något sätt känner jag mig dock lite oförberedd, jag hade tänkt att vi skulle vara inflyttade och installerade by now, men så är ju inte fallet. Hade också tänkt att jag skulle hinna planera semestern som vi har om några veckor, men har inte hunnit med det heller, så ska försöka ta lite beslut om den i helgen. Vi har en vecka inplanerad på en vingård utanför Nice, dit vi ska med våra kompisar Anna och Mattias. Flygbiljetter är bokade sedan länge, men vi håller på att överväga om vi eventuellt ska rodtrippa ner till Frankrike i stället, och helt enkelt hänga nere i Europa lite längre än vad våra flygbiljetter tillåter.  Har aldrig bilat genom Europa och det är så hemskt många fina platser en kan se av bara farten då. Är det någon av er som bilat i Europa?

Jag har semester i 4 veckor, de övriga veckorna ska jag ha ett ytterst trevligt sommarjobb. Ni kanske minns platsen vi hade vår bröllopsfest på – Jamtli Historieland? När vi gifte oss var det stängt för säsongen, men på sommaren är det ett jättestort utomhusmuseum med en massa miljöer från olika tidsepoker. Och i alla hus och miljöer så ”bor” det folk – alltså skådisar. Och jag ska under några veckor i sommar jobba som skådis på 40-talsmiljön. Kommer bli så fint avbrott från att sitta framför en dator som jag gör mycket annars i jobbet. Nu får jag hänga runt i ett Per Albin-torp i 40-talskläder och sjunga Ulla Billqvist-låtar hela dagarna. Ska bli superkul!

Annars i sommar då? Ska fixa och dona i vår lägenhet och så småningom ställa till med inflyttningsfest, ha picknick med fjällutsikt, kanske åka ut med båt någon varm jämtländsk natt och fiska, fota ett par bröllop, hälsa på i Stockholm, bada i Storsjön, kanske gå på Storsjöyran. Ungefär så.

Har ni några fina sommarplaner?

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Bila genom Europa låter som en dröm, även om det är lite trist där i mitten (typ södra Danmark och Tyskland innan Alperna) så är det ett perfekt sätt att se massor man inte hade sätt annars (tycker jag i alla fall). Om du ej gjort det innan så kör bara kör!

  2. Alltså som jag längtar till vår semester!! Välbehövligt. Ser på dina bilder från förra sommaren och blir alldeles varm och pirrig i kroppen, så himla underbart det var och tänk att vi ska hänga på vingård! Hoppas fortfarande på sällskap på planet, men den som lever får se. Vi hyr i alla fall bil på plats så vi kan åka omkring. Ps: Jag och M kommer på P

    1. Men va tusan, jag och M kommet på inflyttningsfesten skulle det stå!

  3. Vilket drömjobb du kirrade för sommaren! Låter som en toppensommar. Jag ska ut och resa en del i Sverige, till flickvännen i Skåne bland annat. Mest ska jag njuta av sol och bad och grönska.

    1. Åh, Skåne på sommaren är ju det bästa! Låter underbart! <3

  4. Men åh, när jag gick på gymnasiet så sommarjobbade jag också på Per Albin-torpet. Hoppas dom har bytt kasettband sen dess, tror jag fortfarande kan dom fyra låtarna som gick i loop hela dagarna. Men det var fantastiskt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny