tulpaner_langblondin_0114

Tiden drar obarmhärtigt förbi och allt vi kan göra är att försöka hänga med

Jag är en nostalgisk människa av rang. Alltså, kanske den mest nostalgiska personen ever. Kan få fysiskt ont i kroppen av att tänka tillbaka på tid som gått och hur förgängligt allting är. Därför har jag under alla år fyllt dagböcker och fotograferat för att minnas, och det resulterade i den här bloggen som startades 2008 (länge nu alltså, shit!). Nu tänkte jag att vi skulle ta en titt tillbaka i arkivet, var ju så fasligt längesedan! Vi börjar för 7 år sedan, och vandrar oss framåt.

  Juni 2009

juni2009Bodde i underbara Midsommarkransen och hade picknickar och grillade mest hela tiden. Min syster tog studenten, jag och min dåvarande pojkvän Marcus renoverade och valde finfint kakel till köket, och jag återupptäckte 90-talsserien Mitt så kallade liv. Bästa serien ju!

Juni 2010

juni2010Midsommarkrans- idyllen blev ett minne blott under våren det här året och efter ett sprucket förhållande hamnade jag i Stureby. I juni började det bli lite ordning hemma hos mig. Och trots att jag älskade min nya lägenhet så ville jag fly från Stockholm ett tag. Planerade att bo i Oslo över sommaren och flyttade in i ett trångt kollektiv med galna, fina människor och började jobba som servitris. Dock blev vistelsen kortvarig pga hatade jobbet och saknade Stockholm. Väl hemma gick jag promenader i Stureby, grillade på tak, dansade halva nätter till Oscar Linnros Från och med du, och försökte läka hjärtan. Både mitt eget och andras. Det här var en ganska tung sommar, då många runt mig inte mådde så bra. Och inte jag själv heller för den delen.

 

Juni 2011

juni2011Den här sommaren blev det revansch. Kan ha varit en av de bästa somrarna någonsin! I juni jobbade jag 2 veckor på båt. Hängde i messen, Oslo och Kiel på dagarna, hade show på kvällarna. I Stockholm var jag mest ute och härjade hela nätterna p.g.a var helt ledig när jag var hemma. Jag var så jävla lycklig den här sommaren. Singel och bekymmersfri (typ).

Juni 2012

juni2012Juni 2012 var den regnigaste på typ 100 år enligt mitt arkiv,  även om det inte syns på mina bilder… Jag började jobba på Nordiska museet, var konferencier och sjöng till Agnes pianokomp på Nationaldagsfirande i Vasaparken, hängde i Värmland hos min dåvarande pojkvän Christians mormor, firade midsommar i Köja, hade knästrumpor mest hela tiden och gick på en hel del loppisar.

Juni 2013

juni2013

Det här var en fin sommar vill jag minnas. Jag hade haft en väldigt tung vår med sjukdomar och mycket jobbigt i min närhet, så när sommaren kom var jag så vansinningt tacksam för livet och kände mig så levnadsglad. Tog tillvara på varje sekund och andades lättare än på länge. Jag var på fester, badade på Långholmen, hängde mycket på en takterass på Söder, gick på bröllop, hade besök av Östersundsvänner, firade midsommar i Köja igen och hade det allmänt härligt.

Juni 2014

juni2014Den varmaste sommaren i hela mitt vuxna liv. Jag var i Berlin, fotade bröllop, badade i Värmland och överallt. Ytligt sett var allt väldigt fint, men inom mig hade jag en inre kris att jag levde i en relation där ingen av oss mådde bra. Detta eskalerade under sommaren men det är ju egentligen en annan historia, som inte fick ett lyckligt slut. Dock blev det en väldigt lycklig början på något nytt, och det är ju alltid väldigt speciellt det där. Att deala med ett uppbrott samtidigt som man träffar sitt livs största kärlek. Så jobbigt, så konstigt, så inte att rekommendera. Men tyvärr kan man ju inte styra sina känslor, det är helt omöjligt. Det har jag verkligen lärt mig under mina 33 år på jorden. Hur som var det senare den sommaren, men juni var förvirrad och ganska tung, men ändå fyllt av fina saker runtomkring. ( vill ni läsa mer om att gå vidare från en kärlek till en annan snabbt, har jag skrivit om det HÄR.)

Juni 2015

juni2015Juni förra året var fylld av jobb på Photowall och bröllopsplanering inför vårat bröllop i september. Men vi hann också med att ta fina kvällspromenader, ha picknickar i Vinterviken och att fira Midsommar i Skellefteå. Juni var en fin månad –  jag kände mig lycklig, tillfreds, väldigt kär och med ett lugn i kroppen.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Ääälskar tillbakablickar! Tack för att du delar med dig 🙂
    Jag kom precis hem från en löprunda (och ett bad!) runt söder, och överallt var det studentflak. Vissa tycker att studentflaken är störiga, men jag blir faktiskt bara glad och nostalgisk. Jag minns tillbaka till den tiden i livet med ett stort leende på läpparna.
    Hoppas att du får en fin dag!

    1. Åh, såg också massa studentflak igår och jag blir supernostalgisk! Nästan lite gråtig för att jag liksom inte kan fatta att tiden går så fort! Asså hallå, härligt med löprunda och bad! <3

  2. Mitt så kallade liv är fortfarande den bästa ungdomserien som någonsin gjorts! Ojoj den förälskelsen jag hade på Jordan Catalano 😉

    1. Ja jävlar vilken crush alltså, haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny