Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Roadtrip i Europa – Sagostaden Gdansk

gdansk_4093

gdansk_4090 gdansk_4100 gdansk_4113_1 gdansk_4116_1 gdansk_4128 gdansk_4132_1 gdansk_4134 gdansk_4138 gdansk_4149 gdansk_4155 gdansk_4187 gdansk_4181 gdansk_4188 gdansk_4207 gdansk_4213 gdansk_4192 gdansk_4239 gdansk_4189 gdansk_4205 gdansk_4246 gdansk_4256 gdansk_4268_1 gdansk_4170
gdansk_4273 gdansk_4283 gdansk_4294 gdansk_4300 gdansk_4318 gdansk_4340 gdansk_4310

Vi har kommit en bit på vår resa ner mot Frankrike. Efter en halvskabbig båtfärd från Nynäshamn vaknade vi upp i Gdansk i Polen där vi tillbringade gårdagen. Alltså, wow! Vilken charmig stad! Sagohus i pastellfärger överallt! Eller ja, åtminstone i den gamla delen av staden där vårt hotell låg och där vi mest hängde pga ville liksom inte gå därifrån. Ganska turistig del såklart men jag känner liksom inte att det gör så mycket när det är sådär fint – dessutom är vi ju turister!

Just nu ligger jag i en en hotellsäng i Prag. Basse slumrar bredvid mig och jag borde verkligen sova nu, men ville bara titta in och visa er lite hur vi har det. Åh, att bila är kung! Lite drygt att köra ibland såklart (eller hrm… åka, det är Basse som kör), fast samtidigt ser man så himla mycket, och det är sån frihetskänsla! Älskar att jag vaknade upp i Polen i morse och ligger i en säng i Tjeckien nu. Och i morrn vet vi inte riktigt om vi stannar här, eller om vi fortsätterner mot Italien. Vi tar det som det kommer. Prag är ju förövrigt helt amazing också! Slutar aldrig förvånas över alla vackra städer i Europa. Att göra såna här ”snabbstopp” i olika städer ger en bra känsla för var vi ska åka på framtida weekends. Prag är definitivt med på listan!

0

Detta inlägg har 10 kommentarer

  1. Du skrev i förra inlägget att GPS:en sa 9 timmar mellan Gdansk och Prag. Hur gick det? Kom ni fram jättesent på kvällen? Orkar man ens det i ett sträck? Frågar då jag också ska åka på bilsemester i sommar, där vissa dagsrutter ligger på omkring 9 timmar.

    1. Gps:en sa 9 timmar, tror det tog typ 10 (och då stannade vi ett par gånger på vägen). Gick bra, men gps:en valde lite märkliga vägar ibland tycker jag. Men trafiken var lugnare än vad jag trodde att den skulle va i Polen, men det kan ju säkert va olika. Men absolut helt överkomligt! Var framme vid 19-tiden i Prag ungefär. Hoppas ni får en ljuvlig bilsemester! Så himla bra sätt att resa, då en får se så mycket, och är så fri att göra lite hur en vill. 🙂

  2. Skikkelig vakre bilete! Får lyst til å reise til Gdansk med ein gong 🙂 Ser ut til å vere ein kjempefin tur! ^^

  3. Bilden med tjejen och fåglarna. WOW.

  4. Ser verkligern magiskt ut! Älskar fågelbilden <33

  5. Wow! Ser verkligen sagolikt ut 🙂 Kul att få följa er resa vidare. Spännande att inte ha en färdig plan! Ha en underbar semester! Kram

  6. Wow vilka bilder och så häftigt att få följa! Låter som att ni har en verkligt fin semester!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny