Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Roadtrip genom Europa – fantastiska vyer i Österrike

Alltså, åh vad tiden bara flyger iväg.  Och åh, vad jag inte prioriterar att sitta vid datorn just nu, men det kanske ni har full förståelse för när en är mitt uppe i en magisk resa. Ni kommer ju få hänga med på allt, blir bara lite delay. Vi har förstås hunnit med en hel del på vår resa. Just nu är klockan typ halv två på natten och vi befinner oss i Paris, men vad vi har för oss här får ni se i framtiden. Nu backar vi bandet till där vi slutade. Nämligen när vi vaknade upp i Prag.

Österrike_4512

Utsikten från vårt hotell i Prag. När vi vaknade upp här visste vi inte riktigt hur långt vi skulle orka köra, men vi hade siktet inställt på Verona, vilket var cirka 8-9 timmar bort.

Österrike_4534_1

Efter att ha kört genom Tjeckien och Tyskland kom vi in i Österrike, och det här var utan tvekan den mest magiska bilresan. Här ovan ser ni en random rastplats där vi stannade till för att gå på toa.

Österrike_4542_1

Vägarna var super att köra på. Var rädd att det skulle vara läskiga serpentinvägar med värsta stupen, men det var typ serpentinvägar i motorvägsformat, så det kändes tryggt hela tiden och makalöst vackert.

Österrike_4550_1

Här skrålade jag ”Sound of music” för hela slanten. ”The hills are alive” osv…. en kunde ju inte göra annat.

Österrike_4572 Österrike_4581_2

En satt liksom bara och gapade. MÅSTE besöka Österrike framöver, det är ett som är säkert. Nu fick vi bar en ljuvlig försmak.

Österrike_4586

För ungefär 10 på kvällen rullade vi in i den historiska delen av Verona. Mötte upp en skön italienare som visade oss var vi skulle bo. Precis utanför dörren till vårt rum låg en liten bar där vi slog oss ner och beställde in rödvin med tilltugg.

Österrike_4587 Österrike_4590 Österrike_4591Så satt vi där och lyssnade på italienare som pratade vackert runt omkring oss och var lyckliga över vår roadtrip. Att vi liksom vaknade upp i Prag och nu plötsligt satt på en bar i Romeo och Julias stad. Så ljuvligt!

Translation: Roadtrip through Europe. Woke up in Prague and drove all the way to Verona. The views in Austria was amazing. 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vilka bilder! Nu blir jag riktigt sugen på att roadtrippa i Europa också…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny