Frukostdrömmar

Drömfrukost_ Isabelle Pedersen

 

Jag fortsätter vara helt obsessed vid frukost. Jag som annars vill va uppe ett tag innan jag äter är svinhungrig när jag vaknar nu. Hoppas det håller i sig efter graviditeten. Älskar att äta en stabil frukost. Blir en sådan sund och pigg start på dagen. Här ovan är en favoritfrukost. Turkiskt yoghurt med honung och valnötter, ägg, rostad macka med jordnötssmör och banan, äppeljuice och grapefrukt. Grapefrukt har varit min största craving under graviditeten. Har släppt lite nu, för ett par månader sedan åt jag typ 3 om dagen. Kaffe har jag förövrigt kunnat börjat dricka i små mängder igen. Helt omöjligt första tiden av graviditeten.

Ros_ Isabelle Pedersen

Blueberry_bowl_Isabelle Pedersen

 

För ett tag sedan la Elsa upp recept på blueberry bowl inspirerad av Pom & Flora, och jag hade nästan allt hemma den dagen för att efterskapa. Inget bovete, men annars så. Svingott hur som, ni borde verkligen testa receptet!

frukost_Isabelle PedersenEn annan morgon – en annan smoothie. Även den inspirerad av Elsa. Frysta jordgubbar, banan, mandelmjölk och jordnötssmör. Den här gör jag svinofta, men brukar ofta ha frysta hallon istället för jordgubbar. Tycker det smakar mer! Mums!

Har ni några tips på bra smoothie-recept? Det är ju liksom den absolut bästa vår/sommar-frukosten, vill ha det varje dag nu! Skulle bli jätteglad för tips! <3

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Att du börjat blogga lite mer igen, bästa grejen! Tack för inspirerande och härliga inlägg!
  Tänkte tipsa om en grön smoothie men när jag började skriva receptet insåg jag att jag ju läst receptet här.
  Sååå, inget tips men tack för din fina blogg!

  1. Åh, hur mycket bra tips som helst ju! Tack! 🙂

 2. Acai bowl!! Så gott! Eller lingon och blåbärssmoothie. Ingefära i allt är också ett måste.

 3. Är det där Fazer rågform?! I så fall, jippie! Det finns någon annan som insett det magiska med att rosta dem 🙂 Haha, trodde jag var ensam om detta. MVH Allt-går-att-rosta

  1. Japp, alldeles riktigt! Bäst att rosta! 🙂

 4. Testa rysk yoghurt med skivad banan, kanel, honung och granola! den ryska är fluffig som en dröm!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny