Har ni några frågor?

Hej, goddag, gokväll fina ni!

Jo, jag fick en fråga om amning som jag tänkte att jag skulle svara på i ett inlägg snart, men så tänkte jag – det kanske är fler personer som har några frågor? Kan ju handla om precis vad som helst – första tiden med bebis, min graviditet, Doris, flytt från Norrland till Stockholm, vad mitt favoritsnacks är etc. Vad som helst!

Så, ställ en fråga här om ni har någon! Högt och lågt!  Så ger ni mig lite blogginspiration oxå! 😉 Svårt ibland att komma på inlägg när man bara är med Doris hela dagarna. Kan ju lätt bli enformigt. 🙂 Puss på er!

Tofströja_0019

 

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. S.

  Hej! Min fråga rör ett tidigare kapitel i ditt liv. Fullkomligen älskar ditt bröllop och har det som stor inspirationskälla till mitt eget. Så jag undrar lite kring kostnad för mat från jazzköket, typ per person, och hur ni gjorde med porslin i lokalen? Är också grymt förtjust i Jamtli och vill visa det för alla mina sörlänningsvänner varför lokalen känns optimal. ja egentligen alla tips gällande lokalen, mat och fest som du har! Kanske inte är ett optimalt inlägg för alla läsare men jag skulle vara supertacksam! Grattis till den lilla tösen förresten, kul att se att ni verkar ha kommit på plats även fast det inte var i Östersund som tänkt! ni ger en annan mod att pröva att flytta hem och om det skulle kännas fel så finns Sthlm alltid kvar. Tack för fin inspiration!

 2. Felicia

  Vad fotar du med för kamera och objektiv? 🙂

 3. Emma

  Hej! Jag undrar hur/om ni tänker dela på föräldraledigheten? Vad ni har för tankar kring det?

 4. Sandra

  Åh vad kul när du uppdaterar här – så spännande att läsa om er resa med Doris!

  Hur har det hittills påverkat din och Basses realtion?

  Kram

 5. Katrin

  Vad kul med frågestund!
  Jag undrar vad du planerar arbeta med efter föräldraledigheten?
  Vad fotar du med för kamera och hur redigerar du dina bilder?
  Har för mig att du är vegetarian (kan ha fel) berätta gärna mer om det isf !

  Tycker du har så fin inredningsstil så ser gärna mer om inredning och hur du tänker kring den! Ofta skriver bloggare bara “satte upp en tavla här bredvid byrån”..men jag skulle vilja veta hur en tänkt då så man kan inspireras till nytt tänkt själv tex ” satte upp en tavla här bredvid byrån pga byrån är blå och tavlan har ett gult motiv så det blir fint & mjuk kontrast ihop” (Lite flummigt men hoppas du förstod hur jag menade :))

 6. Moa

  Jag har lite random fråga, hehe. Mina föräldrar kollade en gång på lägenhet i huset ni bodde i i Östersund. Vet dock inte om det var samma lägenhet. De gillade lägenheten/huset i sig, men fick känslan av att det spökade där. Märkte ni någonsin av något sånt?

 7. Emy

  Hur gör man för att inte oroa sig för missfall? Är snart i v7 och har inte berättat för någon då jag oroar mig konstant… när ska man berätta för folk? Pust. Tack för all inspiration – älskar att du bloggar! <3

 8. Maria

  Hej! Jag vill veta mer om varför ni valde att flytta tillbaka till Stockholm! Är lite extra nyfiken på att ni flyttade från en mellanstor stad till storstad i samband med att ni blev en familj på tre (grattis förresten!). Funderar själv på en flytt (med partner och barn) till Östersund men känner mig rädd/osäker/obeslutsam inför det. Fantiserar om hus, närhet till natur, mer familjehäng osv. men trivs i Stockholm, har spännande jobb, fina vänner… Så svårt ju! Tycker det var modigt av er att både flytta upp och att flytta tillbaka!

 9. Malin

  Hej! Jag är också nyfiken på flytten! Jag är själv jämtlänning men bor nu i Stockholm sen 4,5 år tillbaka och har inte bott i Jämtland på 11 år pga studier etc. Blir ibland så otroligt sugen på att flytta hem igen, bo nära lugnet, naturen, mina föräldrar etc. Men är samtidigt livrädd för att inte hitta in i staden, inte ha några vänner att hänga med och att jag bara romantiserar Jämtland och egentligen inte kommer trivas. Usch, detta är mitt största vel i livet just nu!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.