Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Veckan innan jul

Veckan innan jul

Här hemma har vi hängt i mörkret som råder och räknat ner dagarna tills vi ska sätta oss i bilen och susa upp till Östersund. Jag och Doris har fixat och tvättat och så som man gör. Doris tog vaxin i måndags så hon har varit lite hängig, så vi har knappt varit ute i veckan.

 

Det är inte alltid kul med jul. Eller när mamma fotar. 😉

En glöggkanna hamnade i kameran. Vi har druckit en hel del glögg. Både själva och med mina bästa tjejkompisar som var här häromdagen. De hamnade dock inte på kameralinsen, pga så himla mörkt jämt nu så man glömmer ju bort att fota pga ganska oinspirerande. Verkligen en utmaning att blogga nu när det är säääämst ljus.

Annars har det legat kläder i högar, men nu har allt åkt ner i resväskor.

Alla julklapparna är inslagna. Jag vet, inga masterpieces, men de duger. Vi har en julklapp till Doris. Var så himla speciellt att skriva ”God Jul från mamma och pappa” för första gången. Kan ju börja gråta för mindre. Hur som, nu är paketen inslagna och väskorna packade. Nu blir det ledighet från jobb/mammaledighet ett tag och i morgon susar vi uppåt landet. Håll tummarna för en smidig bilresa med vår lilla 5-månaders. Puss!

SparaSpara

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. isabelle! från och med idag blir det ljusare igen. äntligen. jag har saknat ljuset så mycket, för det blir onekligen lättare att blogga med lite mer dagsljus.

    hoppas ni får en kanonfin julhelg <3

    1. Ja men så underbart ju! Kom igen ljuset! Tack, hoppas din helg blir ljuvlig också! Och tack för att du peppar och kommenterar. Stor kram! <3

  2. God jul bästa du! Tycker du klarar det galant att ta underbara bilder trots sämsta ljuset. <3

    1. God jul till dig med, finaste Linda! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny