isabellepedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts - kaffet som stödjer lokala ideella organisationer. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Hej från ett vintervitt Östersund

Hej från ett vintervitt Östersund

Hej från ett kallt och vintervitt Östersund. Äntligen en riktig vinter, känns som det var längesen sist. Vi har haft en underbar jul. Känslan att fira jul med Doris för första gången är oslagbar. Hon förstår ju inte så mycket om nåt än, och jag får bannemej nypa mig i armen emellanåt för att förstå att hon är här. Att jag har en dotter. Hon är världens finaste. Så glad mot alla och så charmig så man smäller av. 5 månader är en riktigt drömmig ålder. Åh, låt tiden gå sakta (lär ju hända…).

Hoppas ni alla har fina, lugna, lata dagar. Att ni äter mycket godis och mår gott.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. ert vintriga östersund ser ut som en dröm!

  2. Alltså hur gullig är inte er unge? Underbar! Härligt att ni har det bra! Kram

  3. Orkar inte vad gullig unge.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

Stäng meny