isabellepedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts - kaffet som stödjer lokala ideella organisationer. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Nyårsafton med bad och frusna ögonfransar i Jämtlandsfjällen

Nyårsafton med bad och frusna ögonfransar i Jämtlandsfjällen

På nyårsafton vaknade jag upp här. I min familjs fjällstuga här i Jämtlandsfjällen.

 

Älskar att vara här, så lyxigt att ha en plats med den här utsikten. Som balsam för själen som en brukar säga.

Min lillebror som bor i Amsterdam var också i stugan. Vi hoppade i jacuzzin. Kanske det absolut bästa med min stuga. Att ta sig ett dopp i kylan. Det är så jäkla underbart att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

 

Denna nyårsafton var det -26 grader och mina ögonfransar frös till is.

 

Doris är lite liten för att bada än, så hon fick hänga inne i stugan sålänge med sin mormor och morfar.

 

Hennes första stughäng. Hon är det bästa med 2017. Det bästa med livet!

 

Basse ville ju också bada såklart!

 

Efter bad lämnade vi Doris och mormor hemma och åkte på lite utflykt till Handölsforsen.

 

Som att hamna i Narnia ungefär.

 

Vackrare än såhär blir det inte en nyårsafton. Iskallt och klart.

 

Så gick solen ner för sista gången år 2017 och vi kröp in i stugan, tände en brasa och åt hummer till nyårsmiddag. Så fint slut på ett fantastiskt år! Nu håller vi tummarna att 2018 blir ett jäkla toppår!

SparaSpara

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. wow alltså, magiskt vackert! snö gör sig så himla bra på bild.

  2. Din isiga ”mascara” gick ändå väldigt bra in i din lok med den röda baksern 🙂

  3. How beautiful

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

Stäng meny