20160720_0028

Kom och köp – soffbord, matta och biostolar

Ska kränga iväg lite grejer på Blocket, men tänkte att jag skulle kolla om någon av er kanske är intresserad? Först ut är detta superfina soffbord från Betongruvan. 75 x 75 cm. Fint skick, vi har använt det i 1,5 år.  Nypris närmare 6000 kronor, jag säljer det för 3000 eller högstbjudande.

Sen har vi denna ljuva matta. 160 x 230 cm. Tycker den är superfin, men är ute efter en lite större matta till vårt vardagsrum. Den kostar 2950 hos Mattema, jag har haft den i 1,5 år cirka, säljer den för 1500 eller högstbjudande.

 

Och slutligen ett par röda biofåtöljer.  Lite slitna i träet, de har en del år och biofilmer på nacken, men är i det stora hela i fint skick. 2000 riksdaler eller högstbjudande!

Något som skulle passa och få nytt liv och kärlek i ditt hem? Maila mig på pedersen.isabelle@gmail.com om du är intresserad eller har någon fråga. 🙂

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Linda

  Å, mattan! Har gillat den sen du först visade upp den. Synd att jag inte bor i närheten!

 2. Anna . P

  Snygga grejer, men är inte i behov av något i nuläget… Men däremot tycker jag att ni har en väldigt snygg soffa! Är det en MeliMeli tro? Är ni nöjda med den? Är den bekväm att sitta i?

  1. isabellepedersen

   Japp, det är Melimeli. 🙂 Den är superskön både att sitta och ligga i. Den har sjunkit ihop en aning efter ett par år, men kan vara så att vi varit dåliga på att vända och puffa dynor. 😉 Är i det stora hela väldigt nöjd med den!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.