Ullaskofta_0048

Tapetprover, ett utflyktstips och en Doris som kryper

Har lidit av “ny på jobbet”-hjärntrötthet när jag kommit hem på kvällarna så har inte orkat publicera några  blogginlägg. Jag har nu jobbat 2 veckor och tycker det är såå roligt!Får lite separationsångest precis när jag går hemifrån men sen är det ju fantastiskt att få vara vuxen på dagarna. Att få tänka klart en tanke. Att kunna dricka upp en kaffekopp. Att svara på mail utan att bli avbruten 4 gånger. Och att sen komma hem på eftermiddagarna till en glad bebis är ju väldigt fint. Basse gillar att vara hemma även om det såklart är lite omställning i början. Men det är liksom så bra när man byter plats och får förståelse för båda delarna.

Annars då? Jo, jag går och drömmer om att göra en minirenovering av vårt kök. Tapetsera om en vägg, byta knoppar och lite annat smått och gott. Får se när det blir. Förhoppningsvis innan året är slut.  Beställde hem några tapetprover som ni ser. Har tänkt att jag inte vill ha William Morris och letat efter något mer “annorlunda”, men så har jag ändå fått kapitulera och inse att jag faktiskt älskar William Morris.  Men grejen är också att det passar väldigt bra i vårt kök som är aningens lantligt. Tror det blir Willow Bough (längst till höger), men jag kan ju hinna ändra mig innan vi drar igång detta lilla spektakel.

 

Bor ni i Stockholm och vill åka på en utflykt i helgen? Åk till Sigtuna! Så himla fint där! Vi var där förra helgen en sväng och då var det sååå himla grått men fint ändå Den här helgen är det ju strålande väder och Sigtuna står där och glimmar en timme härifrån. Åk dit vet ja!

 

Doris har precis lärt sig krypa. Typ. Efter att bara ha tagit sig baklänges flera veckor tar hon sig nu framåt. Inte med perfekt krypteknik, men med lite kryp och lite hasande. Hon tar också tag i bord och stolar och vill ställa sig upp, men kommer bara upp på knä än så länge. Gud, jag har bara jobbat två veckor och ändå känns det som jag varit borta såååå mycket från Doris. Tidsperspektivet är skevt. Det tycker jag känns lite jobbigt. Känns ibland som jag missar så mycket.

 

Titta vilken fin kofta min mormors syster Ulla har stickat till Doris! Sånt stickproffs! Världens finaste present!

 

Sitter som en smäck och kommer värma fint när vi åker upp till fjälls och firar påsk om ett par veckor. Så härligt att det snart är påsk. För det betyder att det snart är vår på riktigt!

Kram på er och hoppas ni får en fin helg!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Heeej, ta en titt på Sandbergs nya kollektion Arboretum vet ja, kanske hittar du någon godbit därifrån. Hojta så kan jag skicka lite prover om du gillar någon. /Kram Katrin Bååth

  2. Lovisa

    Det är så roligt att läsa din blogg, du tar så fina bilder och det är så fint att se Doris, hon är så söt! Det känns verkligen som att din blogg är en av de mer “äkta” bloggarna, eftersom allt inte är så stylat eller redigerat. Fortsätt så, uppskattar verkligen att läsa! Vad använder du för kamera förresten?
    Kram!

  3. isabellepedersen

    Åh, tack så mycket! Vad glad jag blir! Jag använder en Canon 5d Mark III. Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.