Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Incheckad på underbara Siggesta gård

Incheckad på underbara Siggesta gård

Hej och gokväll! Sitter just precis nu i detta rum och bloggar. Japp, ganska lyxigt! 🙂 Jag befinner mig på ljuvliga Siggesta gård på Värmdö tillsammans med gänget här på Lovelylife.

 

Så sjukt fint här!! Jag provade sängen under en liten paus vi hade i eftermiddags. Är orimligt pepp på att få sova en hel natt själv här utan att bli väckt.

 

Vill ha detta golv i vår hall eller i vårt badrum!

 

Under dagen har vi umgåtts, pratat om bloggar och samarbeten och tips och trix, och dessutom har vi haft workshop med Skillad Floral på temat blommor. Väldigt drömmigt och fotovänligt! Är så glad att få vara med här i detta fina gäng. Alla är så otroligt grymma och kreativa, och ger pepp till en just nu lite trött morsa med nytt heltidsjobb som dessutom älskar att hålla den här platsen igång, men inte riktigt alltid vet hur hon ska balansera tiden. Inte alltid lätt det där. Förstår ärligt inte hur alla med barn gör hehe. Det är så mycket en vill hinna med!

 

Här ser ni en som bundit blommor och gjort kransar like a crazy person. Kommer såklart visa er mer från denna ljuvliga lilla tripp, men sa jag att jag var orimligt pepp på att sova i denna säng? Så det ska jag göra nu.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Sista bilden är så himla fin! Ditt leende, den röda klänningen och blombuketten. Man blir helt glad ju.

  2. Åh vilken drömplats! Så mysigt och vackert! Ljuvligt att dessutom umgås med kreativt härligt folk 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny