Lovelylife_siggestagard_0140

Incheckad på underbara Siggesta gård

Hej och gokväll! Sitter just precis nu i detta rum och bloggar. Japp, ganska lyxigt! 🙂 Jag befinner mig på ljuvliga Siggesta gård på Värmdö tillsammans med gänget här på Lovelylife.

 

Så sjukt fint här!! Jag provade sängen under en liten paus vi hade i eftermiddags. Är orimligt pepp på att få sova en hel natt själv här utan att bli väckt.

 

Vill ha detta golv i vår hall eller i vårt badrum!

 

Under dagen har vi umgåtts, pratat om bloggar och samarbeten och tips och trix, och dessutom har vi haft workshop med Skillad Floral på temat blommor. Väldigt drömmigt och fotovänligt! Är så glad att få vara med här i detta fina gäng. Alla är så otroligt grymma och kreativa, och ger pepp till en just nu lite trött morsa med nytt heltidsjobb som dessutom älskar att hålla den här platsen igång, men inte riktigt alltid vet hur hon ska balansera tiden. Inte alltid lätt det där. Förstår ärligt inte hur alla med barn gör hehe. Det är så mycket en vill hinna med!

 

Här ser ni en som bundit blommor och gjort kransar like a crazy person. Kommer såklart visa er mer från denna ljuvliga lilla tripp, men sa jag att jag var orimligt pepp på att sova i denna säng? Så det ska jag göra nu.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Sista bilden är så himla fin! Ditt leende, den röda klänningen och blombuketten. Man blir helt glad ju.

  2. Åh vilken drömplats! Så mysigt och vackert! Ljuvligt att dessutom umgås med kreativt härligt folk 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny