Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

4 bilder från vårt brokiga vardagsrum

4 bilder från vårt brokiga vardagsrum

Nu har vi snart bott i den här lägenheten i ett år. Ett väldigt speciellt och fint år. Är så glad att vi hamnade just här och att det här är Doris första hem. Det är sååå mycket jag vill göra här hemma, när det kommer till inredning – allt från nya tapeter, till att måla, till att slipa golv, till att renovera badrum. Men prioriteringarna senaste året har varit allt annat. Och det gör faktiskt inget. För jag trivs så himla bra här. Har aldrig trivts såhär bra i en lägenhet. Kanske är det för att jag är tillbaka i Stockholm, min stad. Kanske är det för att jag varit och är så förbaskat lycklig. Kanske är det något i väggarna. Förmodligen en kombo. Väldigt fint hur som.

 

Den här veckan läggs inga prioriteringar på en fredagsbukett illa fall. Inte när en har den här fina som sviter ifrån träffen med Lovelylife på Siggesta gård. Vill alltid ha en såhär maffig bukett hemma!

 

Ljuset i lägenheten på kvällarna under fina dagar just nu är magiskt. Eftersom vi bor på nedre botten blir det ganska mörkt på vintern så nu jäklar gäller det att njuta. 🙂 Äntligen når ljuset in till vår brokiga tavelvägg längst in i rummet. Och snart blir det grönt utanför fönstret!!!!

 

De enda djuren som bor i det här hemmet, förutom 20 gosedjur. Tillsammans bildar de en fin skara tycker jag. Önskar er en fin fredag och en lovely helg! Vi har inte så mycket planer alls faktiskt, vilket känns ganska skönt. Fast jag är ganska utflyktssugen. Får se vad vi hittar på.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ljuset är verkligen helt underbart! Jag njuter varje dag som solen är framme. Mer ljus och mer värme, som ger trötta vintersjälar nytt liv.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny