Lovelylife_Isabellepedersen_vardagsrum_0137

4 bilder från vårt brokiga vardagsrum

Nu har vi snart bott i den här lägenheten i ett år. Ett väldigt speciellt och fint år. Är så glad att vi hamnade just här och att det här är Doris första hem. Det är sååå mycket jag vill göra här hemma, när det kommer till inredning – allt från nya tapeter, till att måla, till att slipa golv, till att renovera badrum. Men prioriteringarna senaste året har varit allt annat. Och det gör faktiskt inget. För jag trivs så himla bra här. Har aldrig trivts såhär bra i en lägenhet. Kanske är det för att jag är tillbaka i Stockholm, min stad. Kanske är det för att jag varit och är så förbaskat lycklig. Kanske är det något i väggarna. Förmodligen en kombo. Väldigt fint hur som.

 

Den här veckan läggs inga prioriteringar på en fredagsbukett illa fall. Inte när en har den här fina som sviter ifrån träffen med Lovelylife på Siggesta gård. Vill alltid ha en såhär maffig bukett hemma!

 

Ljuset i lägenheten på kvällarna under fina dagar just nu är magiskt. Eftersom vi bor på nedre botten blir det ganska mörkt på vintern så nu jäklar gäller det att njuta. 🙂 Äntligen når ljuset in till vår brokiga tavelvägg längst in i rummet. Och snart blir det grönt utanför fönstret!!!!

 

De enda djuren som bor i det här hemmet, förutom 20 gosedjur. Tillsammans bildar de en fin skara tycker jag. Önskar er en fin fredag och en lovely helg! Vi har inte så mycket planer alls faktiskt, vilket känns ganska skönt. Fast jag är ganska utflyktssugen. Får se vad vi hittar på.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Elisabet :)

    Ljuset är verkligen helt underbart! Jag njuter varje dag som solen är framme. Mer ljus och mer värme, som ger trötta vintersjälar nytt liv.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.