Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Blomworkshop, bloggdrömmar och kreativitet på Siggesta gård

Blomworkshop, bloggdrömmar och kreativitet på Siggesta gård

Förra veckan var jag på Siggesta gård på Värmdö tillsammans med väldigt fina bloggkollegor. För mig, som nuförtiden lever långt ifrån bloggflärd var det här en obeskrivlig lyx. Fick ju sova en hel natt på detta ljuvliga rum t.ex. (alltså, det var så vansinnigt skönt!)

 

Vi hade workshop med lite olika teman, t.ex kring blogg, samarbeten etc. Gav konstruktiv kritik på varandras bloggar och peppade varandra till att följa drömmar. Finaste skrivböckerna från Sandberg Wallpaper hade Katrin Bååth med sig!

 

Så hade vi  också blom-workshop, hallå dröm! De vackra blommorna kom från Interflora och min ljuvliga bloggranne Nika på Skillad Floral Design lärde oss göra kransar och binda buketter.

 

Viktoria och Anna är i blomstertagen.

 

Dagens yngsta workshopare var megagulliga Alexander vars mamma är Emma på What decorates my day.

 

Måste såklart dricka Värmdö-must på Värmdö. Mums!

 

Vi hade såklart fikapauser också.

 

Här har vi bästa Nika, aka blomproffset!

 

Jag tar alltid lite för många kakor. Orkar aldrig äta upp. Dessa var dock himmelska så orkade nästan.

 

Vi bodde och workshoppade här!

 

Mia, Katrin, Linda, Nika och Viktoria! Så himla ljuvliga personer! Och så duktiga och kreativa så en smäller av!

 

Eftersom jag hade röd klänning ville jag såklart ha röda blommor i buketten. Det var ingen större åtgång på de röda blommorna i gänget. Tur för mig, för de var mina favoriter!

 

Lindas megavackra krans (min egen blev helt ärligt rätt ful, haha!). Efter blommor och en megagod middag gick vi alla och lade oss tidigt. De flesta är småbarnsföräldrar och alla längtade att krypa ner bland fluffiga hotellakan.

Har fler bilder att visa er från Siggesta gård men det får bli en annan dag. Då ska ni få se lyxsviten, omgivningen och ett underbar växthus. Tills dess kan ni kika in hos mina bloggkollegor för att se mer från vår lilla bloggträff.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny