innergard_magnolia_0061

Vår bästa tid är nu

Hej kära ni! Herregud, har haft sååå mycket att göra och poff mitt i alltihopa gick det och blev sommar! Hur underbart???? Vår innergård är helt ljuvlig nu! Och vi har dragit fram utemöblerna. Här satt jag förra sommaren mest hela tiden som en höggravid Buddha och latade mig. Älskar den här platsen!

 

Den här sommaren får jag dricka rosé!! (orimligt glad för det)

 

Allt jag vill är att sitta och sippa på det där rosét och bli salongs. Allt Doris vill är att äta jord, stenar och precis allt. Vi kämpar på och gör vårt bästa.

 

Orkar inte magnolian på vår innergård. Älskaren!

 

 

Ikväll har jag och Basse barnvakt och ska GÅ UT SJÄLVA MED KOMPISAR! Ska bli så underbart att få en dos av sommar-Stockholm! Så pepp!

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Anna María

    Heja den här sommaren som bara kom pang poff! Jag är rätt less på att vara gravid och drömmer om rosé, bubbel och att inte vara en Buddha i obekväma kläder. Men jag håller ut och tänker att det kommer bli så härligt i slutet av den här sommaren istället. Hoppas ni får en fin kväll i sommar-Stockholm!

    1. isabellepedersen

      Åh, vet känslan… Minns så väl hur less jag var förra sommaren. Men poff är hen här, och nu, när det gått ett år för mig, minns jag knappt hur det kändes att vara gravid…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.