sommar_maj_0070

Megalångt inlägg om allt från Trädgården till barnvagnshäng

Hej kära ni! Hoppas ni har det alldeles strålande. Jag känner mig andaktsfullt tacksam för livet just nu. För det mesta i alla fall. En har ju såklart alltid lite smågrejer som gnager, lite slängar av pms etc, men det är värdsliga ting och livet är ju 1000 % bättre när det är sommar. Jag har ju som vanligt inte haft tid att blogga då livet går i 200 just nu men har tusen bilder i datorn, och tänkte därför försöka komma ikapp lite och visa hur det sett ut i min värld nu när sommaren kommit redan i maj. Nu kör vi!

 

Jag och Basse hade barnvakt en fredag och jag var på Trädgården för första gången på 3 år. 3 ÅR!!!!!! Hängde där var och varannan helg förr i tiden och älskar det stället nå enormt, men flytt till Östersund och en sommar som höggravid har kommit emellan, men nu fick vi äntligen återförenas. Vi var där typ när de öppnade, pga pallar inte kö och älskar att hänga där tidigt för det blir så bra dagfest-sommarkänsla.

 

Mmmm… Aperol Spritz. Så ljuvligt att ha barnvakt! Var första gången jag och Basse gick ut tillsammans en helkväll sedan Doris kom. Ni fattar ju känslan av att gå iväg och hålla varandra i handen och bara vara två i några timmar. Kunna prata ostört med kompisar och faktiskt fokusera, vilket annars är svårt när en har en 10-månaders.

 

Vi var ute med Anna och Mattias. Alltid topp-häng!

 

Jag och Anna har känt varandra i snart halva livet. Vi pluggade musikal ihop för hundra år sedan. Nu skulle vi helst vilja köpa hus tillsammans (och bygga två lägenheter i huset men ha gemensam trädgård, hallå DRÖM!) samt planerar att ha gemensam 40-årsfest (är ju några år kvar, men känns så skrämmande med 40 och mycket lättare om en gör något roligt av det).

 

Swedenborgsgatan på Söder vid midnatt en kväll i maj.

 

Annars då? Jo, har planterat lite blommor och kryddor på uteplatsen. Ska försöka få dem att överleva i sommar. Fint nu i alla fall and fingers crossed!

 

Snodde en kvist rosa blommor från ett träd på gatan och var helt övertygad att någon skulle skälla ut mig, men det gick bra.

 

Doris tyckte blommorna var väldigt fina. Så härligt att uppleva våren genom hennes ögon igen på något vis. Tänk va, att uppleva livets första sommar. Vilken grej! Kolla gullig klänning förresten! Den fick Doris i present av Gabu1865 som tack för att vi fotade deras kläder för Vintagefabriken. Så mycket fina kläder från det märket så en får dåndimpen.

 

Här blir det tvära kast men kom på att vi ju hade barnvakt en dag till. Fast då på dagen och jag och Basse gick på ett nyöppnat ställe här i Sundbyberg och käkade lunch. Matilde heter stället och det är asfint!

 

De har brunch på helger bland annat och har supertrevlig personal och fin inredning. Vi satt i bistrodelen som jag tycker är mysigast.

 

Rosétider är de bästa tiderna!

 

Tillbaka på vår lilla uteplats där jag hängt mycket i värmen. Bland annat med dessa queens!

 

Aperol och snus – fina grejer det!

 

Vid andra tillfällen har vissa små personer fått bada på uteplatsen också.

 

Det var succé vill jag lova!

 

Vi hoppar vidare i detta brokiga ilägg och hamnar på en takterass i Sumpan, cirka 100 meter från vår lägenhet.  Här bor några nyfunna vänner och vi var där en kväll och grillade.

 

På väg hem i sommarkvällen. Rosa blommor är onekligen en favorit. Men det fattar man ju.

 

Att kunna gå hem så här en kväll i maj är ju så jäkla lyxigt.

 

Har även blivit en del promenader i finvagnen.

 

Gullunge!

 

Och avslutar med ännu lite mer uteplatshäng. Maxar detta ”rum” i vår lya nu. Det gäller ju att passa på. En vet aldrig när det är 10 grader och snålblåst igen.

SparaSpara

1

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Så mycket LIV i det här inlägget, blev glad av att läsa det. + du är drömsnygg i outfiten med barnvagnen. Mom goals.

    1. Glad jag blir! Tack! <3

  2. Jag tror att Doris i badet är bland det sötaste jag sett. Och då har jag ändå två väldigt söta brorsbarn!

    1. Mmm, ganska gullig ju. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny