Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Maj-lördag på Söder

Maj-lördag på Söder

Här kommer några bilder från förra lördagen när jag och Dojjan mötte upp Anna vid Mariatorget.

 

Vi hängde på gräset, strosade runt och försökte febrilt få Doris att somna i vagnen. Hon ville verkligen inte det. Hon har liksom fått för sig plötsligt att vagnen inte är ok. Kul. Verkligen, kul…

 

Var bland annat på drömmiga Brandstationen.

 

Hejhej!

 

Doris ÄLSKADE Brandstationen. Så mycket att titta på ju!

 

Må ju se härligt ut detta, men det är ganska svettigt att bära runt på en 10 kg-klump som vägrar sitta i vagn. Är detta en fas, att hon plötsligt inte gillar vagnen? Har gått hur bra som helst förut, men nu blir hon ofta skitförbannad.

 

Iskaffe. Fy fan vad jag älskar iskaffe.

 

Vinbaren på Swedenborgsgatan.  Swedenborgsgatan – bästa gatan på sommaren!

 

Sommaren är här för att stanna, tror jag närmare bestämt! Ej mig emot!

SparaSpara

2

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh, så härligt det ser ut! Det där med vagnen, Amelia har blivit likadan – jag räknar kallt med att det bara är en fas, så måste det vara, pga så jobbigt annars. 🙂

    /Susanna @susannasinsta

  2. Samma med min snart 8-månaders! HATAR att sitta i vagnen och skriker sig blå tills hon somnar av utmattning. Fan va chill-mom man känner sig när man går runt på stan med henne. Inte alls…

  3. Hej! Jag har också en 10-månaders som jag också fått gå bära på ibland när hen inte har lust att sitta i vagnen, hehe tungt! Nu har vi införskaffat en bärsele ifrån Manduca som vi älskar. Har den alltid med i vagnen! Då kan man också bära på ryggen vilket bebis tycker är väldigt spännande 😀
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

7
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny