helsingfors_isabellepedersen_0119_3

När vi åkte på kryssning

I början på veckan som snart är slut så skulle jag till Helsingfors på jobbmöte. Då jag inte är något fan av att flyga och det dessutom var strålande väder gjorde jag en liten minisemester av det hela och tog med min lilla familj på kryssning. Och det var så himla fint! Finlandsbåtarna kan ju lätt spåra ut i något slags fylle-maraton bland folk, men eftersom vi inte åkte en helg var det väldigt lugnt (eller så var det för att vi gick och la oss 10 med bebis?).

Soldäck var brandat med Aperol Spritz. Så snyggt med blått och orange ju!

 

Älskar att fota på båtar. Det är nåt med linjerna. Med färgerna. Med horisonten.

 

Det var väldigt lite folk på soldäck, då är det ju såklart 100 gånger roligare att fota. Och fotas. Så tvingade Sebastian att fota mig med såklart!

 

Mitt gulliga resesällskap!

 

Så härligt att vara mitt ute på öppet hav framåt kvällskvisten men inte frysa eller blåsa bort. Det var perfekt ljuvligt!

 

Blåste ju lite såklart, men inte kallt. Kan tänka mig att det var som att kryssa i Karibien ungefär. Jag lekte att vi gjorde det.

 

Doris äääälskar att åka på ryggen. Fick låna denna ryggsäck av en kompis och det är det bästa som hänt sedan min kära dotter blev vagn-hatare.

 

Hittade den här kjolen i källaren häromdagen. Tror den är från 2010. Ändå fin ju, visst?

 

Hytt-häng. Doris sov som en liten stjärna mellan oss i dubbelsängen. Och vi också.

 

Osannolikt skön säng för att vara på en båt faktiskt.

 

Jobbmötet gick bra, Basse och Doris hade en tusist-dag i Helsingfors under tiden och så hoppade man ju på båten på kvällen igen, och såhär fint var det när vi kryssade tillbaka in i Stockholms skärgård när vår lilla resa närmade sig sitt slut.

 

Jag matchade båt-färgerna.

 

Smygfotade fölk.

 

Och drömde om en egen ö med ett litet sommarhus på.

Ändå så himla mysig liten tripp!

1

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilket mysigt inlägg, och jag älskade din outfit. Dina sandaler är PERFEKTA! Letar precis efter såna just nu 🙂 Vart kommer de ifrån? Kram Olivia

    1. Åh, de är tyvärr tre år gamla. Från & other stories, kanske har de några liknande i år?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny