Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Några saker att bli glad av

Några saker att bli glad av

Bloggportalen Just wanna have fun! Äntligen en portal med en massa färg! Tycker det har saknats på Internet och blir så glad av att gå in där. Helt fantastiskt kreativa bloggare och härlig inspiration av alla slag. In och följ bums!

 

Sandras tavelvägg! Så fint när det går ändå upp i taket, rummet ser så mycket större ut då!

 

Lindas sommarlista med allt från smultronställen i Stockholm till Köpenhamns-pepp. Blir inspirerad att knåpa ihop en egen sommarlista, så kanske det måste bli.

 

Igår var det 20 år sedan första Sex and the city sändes. 20 ÅR! Fy farao vad den serien betytt för vår generation ändå. Den har hållt oss i handen genom ensamhet och åldersnoja och gett oss ständig modeinspiration och storstadspepp. 20 år asså. Shit pommes. Jag har hunnit ikapp dem i ålder nu.

 

På tal om modeinspiration så är Hanna Stefansson oslagbar. Skulle gärna ha hennes garderob alla dagar i veckan. Så sjukt fin!

 

Och skulle gärna bo i Emmas aka What decorates my day‘s hus. Alltid vansinnigt fin inrednings-inspiration och härliga vardagstankar inne hos henne.

1

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh va fint! Och GLAD jag blir! Tack! Håller för övrigt med om allt ovanstående!

    1. <3 <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny