Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

En finare dag på jobbet

En finare dag på jobbet

Jag jobbar som några kanske vet med kaffe. Fast det är ett ganska speciellt kaffe jag jobbar med. 20 kronor per sålt kilo går nämligen till ideella organisationer. Jag jobbar bland annat med content, villket ibland handlar om kaffe men som också ofta handlar om de organisationer som vi jobbar med. Det är det bästa med mitt jobb. När jag får träffa eldsjälar som arbetar med att göra den här världen lite bättre och snällare. Och när jag får se vad det betyder för människor. Som i söndags, när jag tog med mig Basse och Doris och åkte på en av Äldrekontakts sommaravslutningar. Äldrekontakt är en organisation som ordnar fikaträffar för ensamma äldre, ty så många gamla har inga vänner kvar i livet, och det är så himla sorgligt. Genom Äldrekontakt får de en chans att komma ut och träffa andra ensamma och hamna i ett sammanhang.

Äldrekontakt_ThisCupCounts_IsabellePedersen

Äldrekontakt_ThisCupCounts_IsabellePedersen Äldrekontakt_ThisCupCounts_IsabellePedersen

Bilderna är alltså från i söndags, och det var två så himla fina timmar i mitt liv. Damerna vi träffade var helt underbara! Vill du se mer av den här fina dagen kan du göra det HÄR. Var helt varm i hjärtat när jag åkte därifrån. Nu har de sommaruppehåll, men jag har bestämt mig för att anmäla mig som volontär till hösten. Vill du se ännu mer om Äldrekontakt kan du göra det HÄR.

PS. Som ni märker pågår det en hel del förändringar här på Lovelylife. Därför kan det vara lite buggar och konstigheter nu, men det kommer falla på plats eftersom och bli superfint här!

10

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Så jättefint inlägg! Du är otroligt inspirerade och jag hoppas att vi får träffas på riktigt snart! Kram från Therese

    1. Tack snälla du! Och desamma! Hoppas verkligen att vi får ses irl snart! Kram!

  2. Tänk vad många fantastiska mötesplatser det finns ändå. Människor som skapar något fint tillsammans. Tänker att det är så viktigt att berätta om det. Vi behöver de goda exemplen och de fina berättelserna.

    1. Verkligen! Så mycket jobbigt i samhället nu, så de goda berättelserna är otroligt viktiga. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny