Tallinn_isabellepedersen_0109

Vackra gränder och färger i Tallinn

För några veckor sedan var jag på en tvådagars-konferens i Tallinn. Eftersom Basse är föräldraledig kan han ju lika gärna va med Doris i Tallinn – så jag tog med mig dem! Bästa sättet att få jobb att kännas som semester.

 

Tallinn är så himla fint! I alla fall de gamla delarna! Hade ingen aning, har liksom ingen annan relation till Tallinn är “Torsk på Tallinn” (hur knäppt?), så blev så himla positivt överraskad.

Hej lilla tant!

Alltså, ni ser ju vad fina gränder!

Påminde om Visby på många sätt i de gamla delarna. Finns t.ex en ringmur som är från samma tid.

Färgerna <3.

Tjena!

Världens gulligaste resesällskap! Så kär i dessa!

 

Precis utanför gamla stan låg något slags kultur-mekka, där vi strosade runt lite. Det var ganska dött där när vi strosade en vanlig vardags-eftermiddag, men kan tänka mig att det blommar ut vid tillfällen.

 

 

I området som verkar ha en del utställningar etc, ligger även den här klubben/kulturparken som jag var på en kväll med mitt jobb också (glömde kameran då).

 

Dock var det den kvällen bara öppet för oss på mitt jobb, så fick inte den riktiga känslan hur det är en vanlig fredagkväll. Men sjukt nice ställe, tycker verkligen man ska dra hit om man är i Tallinn. Bra Trädgården-vibe.

 

Kanske ofräscht att fota toan, men tyckte den var fin, ok?

 

Sen åkte vi hem och Dojjan var såhär glad på båten.

 

Så mysig liten tripp (och hade kul med jobbet också). Kan verkligen tipsa om Tallinn!  Billigt att åka dit, supermysigt, och tummen upp när en kan ta båt! Verkade vara billigt att gå på SPA där också, så det kan man ju passa på att prova. Det hann dock inte jag, får bli en annan gång. Dessutom måste man besöka slottet också förresten! Var där med jobbet, och blev fruktansvärt besviken på mig själv att jag hade glömt kameran. Som en Alice i Underlandet -park typ.

(Klicka gärna på lilla hjärtat här under om du gillar inlägget – så får jag bra känsla för vad ni gillar och inte gillar här på bloggen.)

Följ mig på Bloglovin och Instagram.

SparaSpara

SparaSpara

38
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Tallin är så vackert och åh vad det kändes som din plats nu! Du klär i Tallin 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny