Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Det lilla huset på Österlen

Det lilla huset på Österlen

Jag är född i Skåne. I Helsingborg närmare bestämt. Flyttade därifrån 100 mil upp till Norrland när jag var 11. På grund av att jag spenderat min barndoms-somrar här kan jag liksom få sådant vansinnessug efter Skåne. Som att en del av mig verkligen hör hemma här, och kanske är det så?

Det är längesen jag var här nu. Och det var nog det jag kände när jag för bara lite mer än en vecka sedan satt och panik-letade boenden på Österlen. Som tur är hittade jag en annons på blocket. Ett ledigt litet hus just denna vecka! Vi slog till och tog så bilen ner tidigt i söndags morse.

 

Det är ett litet gårdshus som hyrs ut av en dam. Och det är helt perfekt! Lagom litet, fin trädgård, nära havet och utsikt över ängarna. Och så lugnt!

Så lycklig över att vara här. Bara ta det lugnt, göra mysiga utflykter och sippa rödvin i trädgården eller se på film på kvällarna när Doris somnat.

SparaSpara

10

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. SÅ mysigt! Det ser helt underbart ut verkligen. Ha en härlig vecka nu!

  2. Vill du tipsa vidare detta hus? Är sugen på Österlen!

    1. Skulle gärna, men vi hyrde av en kvinna på Blocket som tyvärr skulle sälja huset nu i höst… Och har ju ingen aning om vilka som blir nya ägare… 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

14
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny