Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Franskans crêperie i Rörum

Franskans crêperie i Rörum

Fick tips här på bloggen om Franskans crêperie i Rörum här på Österlen – vi susade såklart dit bland det första vi gjorde.

Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen

Älskar bohemiska, bondromantiska ställen. Extra mycket om de känns franska. Och dubbelt upp om de serverar galettes och crêpes. Bästa jag vet typ.

Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen

Hade ätit typ noll på hela dagen här. Glasögonen döljer min desperata längtan efter mat.

Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen

Sjukt goda var de!

Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen

Doris älskar småsten. Nästan lika mycket som hon älskar mat.

Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen

Väldigt mysigt inne också. Och Piaf i högtalarna såklart. Precis som man vill ha det!

Franskans crêperie i Rörum - Isabelle Pedersen

Bra att boka bord pga poppis, men ute gick det bra att sitta utan att ha bokat, det gjorde vi! Vi kom dock ganska tidigt (typ 5). Hur som – åk hit!

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny