Borrbystrand_isabellepedersen_0010

Sandfest och stökig picknick på Borrby Strand

Hej hej! En liten semesteruppdatering igen! Så glad att jag har tid att blogga lite (får ju verkligen trycka in den tiden när jag jobbar och vardagen rullar på). Får ju så mycket inspiration när det är sommar och man är på såhär vackra platser. Skillnaden på content-skapandet nu vs. en vecka i november alltså.

Idag var det perfekt badväder och vi drog till Borrby strand. Bra strand! Doris sov en hel timme i vagnen så vi fick lite egentid. Jag hann både lägga upp mina grejer såhär fint för att fota plus läsa några kapitel i min bok plus njuta av lugn. För jäklar alltså, det är inte mycket lugn annars när en har en ettåring.

 

Så vaknade så den här lilla tjommen. En riktig drömplats att vakna på verkade det som helt klart, och det är det väl för de allra flesta. Jag skulle gärna somna och vakna upp på en strand då och då.

 

Början på sandfesten. Så fascinerande att barn bara fortsätter att äta sand efter att de smakat. Borde de inte bli avskräckta?

 

Såhär ser det ut när vi har picknick. Allt annat än bloggpicknick med andra ord. Förutom bloggvänlig plats då.

 

Doris ställer sig upp själv nu. Och går typ tre steg innan hon sätter sig. Så kul att hon kommer gå snart! (och intensivt. ;))

 

Ännu en fin dag i Skåneland. Kan någon ge mig ett hus här på Österlen?

17
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Johanna

    Roligt att du varit på Borrby strand. Jag och min familj flyttade hit för några veckor sen från stockholm ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.