Södermalm_blaoublaou_isabellepedersen_0117

Urgulliga barnkläder, lite Stockholmsporr och rädslor för hårda värden

Nu är man inne i rullarna igen, försöker få tiden att gå ihop med familj, heltidsjobbjobb, vänner, livet. Älskar ju den här platsen, och vill inte ge upp den, men ni får ha överseende med att det inte alltid är jättefrekvent uppdatering. Hoppas det är okej. Det kommer och går lite helt enkelt. Blir så när detta är en hobby och inte ett jobb som jag kan lägga flera timmar per dag på. Men ändå fint att kika in ibland, skriva av sig, dokumentera minnen och ha nånstans att samla en del av alla bilder jag ändå fotar jämt.

Doris mår bra. Hon växer så himla fort att jag får hjärtsnörp. Häromdagen fick vi veta att hon fått förskoleplats den 15:e oktober. Känns så läskigt, men tror verkligen det kommer passa henne. Hoppas det. Hon är så glad  i andra barn, så kommer gå fint hoppas jag. Men känslan ändå, att varken jag ellerBasse är där och vaktar varje steg hon tar… det är lite läskigt…

 

Dessa bilder är från vår lördag, när vi hängde på söder. Det är nåt speciellt med den här tiden ändå. Brytpunkt mellan sommar och höst. Så najs känsla i luften.

 

Älsklingar! När Doris är trött drar hon sig själv eller andra i örat. Väldigt gulligt.

 

Det går inte fort att stappla fram med den här lilla. Det ska pekas, det ska upptäckas.

 

Trötta och hungriga i väntan på pizza.

 

Uppe på Mariaberget var det vackert som vanligt. Skulle kunna tänka mig att bo i dessa öppna fönster. Drömmigt!

 

Hur gullig är Doris nya klänning? Från BlaouBlaou som har så himla fina grejer tycker jag!

 

Vackra vackra Stockholm. Fan vad jag älskar den här staden. Har dock så mycket ångest dessa dagar när det närmar sig valet. Överallt går man förbi valaffisher som handlar om hårda värden, gränser och bevarade privilegier. Fan hörni – rösta med hjärtat! Med värme! Inte bara vad som är bäst för er själva. Rösta för dem som inte har nån röst, för gamla, för sjuka, för våra barn, för vår miljö! För en jämställd värld där alla ska ha samma möjligheter. Röstar vi inte för detta så har vi ju snart inget kvar. Så i slutändan blir det ju även bäst för oss själva. För alla. Har sån ångest inför detta val alltså… Har sån jävla dålig känsla i magen, och ber att den inte ska stämma…

 

Kollektivtrafiks-räddaren. Hur fan gjorde föräldrar innan smartphones? 😉

 

Okej, måste hoppa till söndagen också och ha med denna övergulliga bild. Doris har fått sin första basker. Basse hatar baskrar så det är en ständig diskussion huruvida jag och Doris ska ha baskrar, haha. Hur kan man inte gilla det? När jag hade tagit på henne dessa kläder fällde han förövrigt nån kommentar om att han skulle vara den som beställde kläder till Doris nästa gång. Problem att vi tydligen har så olika smak. Tycker liksom den här outfiten är on top, am I right? 😉

 

Tack för att ni läste ytterligare ett stökigt inlägg ifrån familjen Pedersen/ Landstöms liv. Uppskattar att ni hänger med trots allt (eller trots saknaden av allt ;)). Puss <3

38
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Hanna

  Instämmer i att outfiten va om top!

 2. Katrin

  Supergullig ju! 🙂 Så fin hon är Doris <3

 3. Linda

  Älskar dina inlägg! Hellre ett i veckan än inget alls! Och Doris är gulligaste ungen med snyggaste kläderna. Kram!

 4. Michaela

  Doris är ungen med de snyggaste kläderna!!

 5. Ellinor

  Som alltid fina bilder! Och Doris är urfin i den outfiten! Var för övrigt och testade Delibruket Flatbread efter din rekommendation, toppentips! Och jag uppskattar verkligen dina inlägg trots att de inte kommer så ofta, det är ju väldigt förståeligt med allt du har kring dig. Kram

  1. Isabelle Pedersen

   Åh, vad roligt att du testade och gillade! 🙂 Och tack! <3

 6. A

  Doris är så otroligt söt i den här klänningen! Men hon är ju alltid supersöt! 🙂
  Det är så fint att läsa din blogg även om jag inte brukar kommentera.
  Är det dripdrop klänningen hon har på sig här? I vilken storlek? Den ser verkligen så härligt färgstark ut!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.