Italien_IsabellePedersen_0035

Hej från Lombardiet

Okej, vaknade alltså upp här i mörse. I en italiensk filmdröm kan en säga. Vi bor i närheten av Gardasjön, i delen av Italien som heter Lombardiet. Såg för övrigt filmen Call Me By Your Name för några veckor sedan. Den utspelar sig i den här provinsen, och är helt underbar. Se!!!!!

 

Det är bara vi som bor här. Och ägarna. Men så himla lugn och avkopplande plats så det är inte riktigt klokt.

Huset ni ser här ovan är för övrigt ett litet kapell. Så dit kan en gå och bikta sig. Eller be för att det ska bli någon ordning på det politiska läget hemma i Sverige. 😉

 

Huset är från 1600-talet, och jag skulle nog vara lite skraj om jag skulle bo här själv en natt. Men det gör jag inte, så det går bra. Är här med Doris, Sebastian, Sebastians föräldrar, bror  och flickvän. Anledningen att vi är här är för att min svägerska Johanna ska vara med på en konstutställning i Venedig som har invigning den här veckan. Så på fredag ska vi dit allihop. Och förutom det tänkte vi chilla här, bada i Gardasjön, besöka Verona bland annat. Känns helt underbart!

 

Just nu tar alla en förmiddagsnap, men det är inte riktigt min grej, så jag dricker kaffe och säger hej till er. 🙂

 

Här åt vi frukost för en stund sedan.

 

Och såhär fint är det inomhus, med rester från gårdagskvällen på bordet.

 

Doris i morse i väntan på välling. <3

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Emma

    Drömmen! Kan du inte berätta lite om att resa med barn?! Är så sugen på att åka till nåt halvljummet ställe med vår snart 1-åring men vill inte falla för ”charterdrömmen” och sitta på ett plan allt för länge;) Er resa ser magisk ut!

  2. Olivia

    Åå så fint, hur hittade ni det här stället? Ser sjukt vackert ut!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.