Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Det finaste i mitt hem – keramik av geniet Johanna Nestor

Det finaste i mitt hem – keramik av geniet Johanna Nestor

 

Hej gott folk! Long time no seen! Hoppas ni mår bra, det gör jag! Det är höst fast har ju nästan varit sommar ända fram till nu, vilket ju är mest läskigt men ändå lite underbart.

Tittar in för att visa er några bilder som jag tog när det fortfarande var (riktig) sommar och pionerna blommade. Innehållet i dessa bilder är nämligen det finaste jag har i mitt hem (förutom Doris då).  Jag har nämligen en svägerska som är världsbäst. Hon heter Johanna Nestor (nestordesigns.com) och råkar dessutom vara extremt kreativ och grym på att skapa. Hennes expertis ligger i att göra något så häftigt som kakelugnar (med inspiration av naturen), men hon gör även mindre finheter. Då hon råkar veta att prickigt går hem hemma hos oss fick jag för ett tag sedan det finaste paket jag fått – kanske någonsin. Innehållandes alla dessa fantastiska ting.

 

Keramik Johanna Nestor - foto Isabelle Pedersen Keramik Johanna Nestor - foto Isabelle Pedersen Keramik Johanna Nestor - foto Isabelle Pedersen

Älskar den krackelerade ytan.

 

Keramik Johanna Nestor - foto Isabelle Pedersen

Åh! Fick juni-längt nu! Pioner gjorde sig extremt bra i den stora vasen/krukan, som för övrigt är mörkgrön inuti, men det syns ju inte här. Den är himmelsk! Nu på hösten har jag den som kruka till min palettblad.

 

Keramik Johanna Nestor - foto Isabelle Pedersen

Lägg detta namn på minnet, peeps! Hon har varit med med sina kakelugnar både på Liljevalchs vårutställning och Ung svensk form. Hon har varit med på världsutställningar i Kina, och det var även hon som ställde ut på utställningen vi besökte i Venedig i september. Det är så coolt.

 

Keramik Johanna Nestor - foto Isabelle Pedersen

Min absoluta favorit är den här – krukan i piedestalen. Geni!

Johanna Nestors hemsida och tillhörande webshop hittar ni här – nestordesigns.com.

9

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny